Volim te Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 myślę czego nie powinnam mówię czego nie powinnam robię to tylko dla ciebie i nie chcę czuć się winna spełniałabym się najpełniej przy tobie kiedy największe pragnienie staje się bliskie rzeczywistości (spełnienia) wtedy najprościej jest wszystko zepsuć kobieta która traci syna i odnajduje chłopca który mógłby jej go zastąpić łatwo ulega pokusie seksualności lecz nie można zwątpić gdy szczęście obezwładnia ciepłem przyjaciel i kochanek w jed(y)nym (bezsens)
Olesia Apropos Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 błąd w pierwszym wersie jest zapowiedzią dalszej części - olu, odmów sobie przyjemności czytania tego wiersza - dobrze, olu
Volim te Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 dobrze że nie przeczytałaś olu: *po pierwsze byłaby to profanacja tego wiersza, olu *po drugie i tak byś nie zrozumiała, olu *po trzecie idź sobie troszkę poczytaj, olu, tylko się nie pobrudź ;))) jeśli uważasz że coś warto by było w tym wierszu zmienić wystarczy napisać, doradzić! cześć.
Alicja Red Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 moim zdaniem ładne nawet bardzo, ale ''kobieta która traci syna i odnajduje chłopca który mógłby jej go zastąpić łatwo ulega pokusie seksualności lecz nie można zwątpić gdy szczęście obezwładnia ciepłem przyjaciel i kochanek w jed(y)nym''- tu bym zmieniła całkowicie a 2 wcześniejsze naprawde ciekawie ujęłas przeżycia miłosne :) Pozdrawiam i odwiedzę Ciebie jeszcze:))) :*
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 to jest straszne, nawet warsztat się takich tekstów wstydzi...
cały twój Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 dla mnie ten wiersz niesie ze sobą coś bardzo ważnego! i to właśnie ukryte jest pod powierzchnią trzeciej zwrotki!! głęboko!! tego się będę trzymać! pozdro serdeczniutkie
cały twój Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wstydzić to się powinieneś takich komentarzy! za pozwoleniem... pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi