Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 chyba utęskniona jestem pragnę kiedy gdy tonę w papierach kroplajesteś to jeden dzień może czekaj o jedną dłużej skrywany uśmiech uchyłkiem widziałeś to mnie zgubiło czy odnalazło? cholerne ćmy tylko pozabijam co to za stworzenie nieboskie a ty potem musnąć chcesz moich włosów romantyczny który po nocy nie śpi wypoczywa w słowie wymownie pyta ale czy zna w paznokciu dziura a naprawdę poznaję bardziej przedziwne ja dylemat daj znać nie podoba się ucieknę prędzej tam gdzie licho niesie 25.05.07r.cii... mm..?
adam sosna Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 że ćmy są uciążliwe to wiem ale dodaj do nich dwie kocice horror nie romantyzm :):):)
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hhihi:) no i dobrze. Coś muszę jeszcze zweryfikować, świeże:) Dzięki
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Być może pytanie nie trafione ale czy w tytule nie ma literówki? A co do wiersza to przy następnym się wyłuszczyłem czemu Twoje pisanie lubię. Ten nie jest inny. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest. Słusznie zauważyłeś, ale nic zrobić nie mogę pierwszy raz mi ktoś mówi, że lubi moje pisanie, dziękuję! pozdr. szeptem.
Rekomendowane odpowiedzi