adam sosna Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 dałeś mi głos więc go używam chwaląc Ciebie ze wszystkich sił każda nuta jedną cieknie łzą jestem wesół więc to radość chwaląc Ciebie ze wszystkich sił cieknie w tej łzie do bólu szczerej jeśli mój głos odejdzie w smutek chwaląc Ciebie" ze wszystkich sił zostanie pamięć słów i marzeńmnie malutkiemu czy odpowie Allach? Bóg? Budda? Jahwe? Ty? Adam Sosna(2007.05.12) " Prokuratura nie zastosowała żadnych środków prawnych wobec sześciu kibiców zatrzymanych przez policję w związku z sobotnią awanturą na stadionie klubu Rozwój w Katowicach. Z naszych informacji wynika, że służby porządkowe zgarnęły przypadkowych świadków, a nie prowodyrów zamieszek. – Mój syn dostał kamieniem w twarz i karetka odwiozła go do szpitala w Katowicach Ochojcu – mówi ojciec jednego z zatrzymanych. – Kiedy policjanci przywieźli następnych rannych, spytali go tylko, czy on też był na stadionie. Potwierdził i to był wystarczający powód, by zamknąć go w areszcie. Policjanci zabrali także telefon komórkowy 19-letniego Jakuba G. z Katowic, rzekomo na poczet kary grzywny. Do wczoraj nie chcieli go oddać, choć chłopak decyzją prokuratora wyszedł na wolność. Prokurator zapowiedział jednak, że telefon zostanie chłopcu zwrócony. Przy łóżku innego kibica, Piotra S. z Katowic postrzelonego w nogę gumowym pociskiem, jeszcze wczoraj po południu czuwało dwóch policjantów, bo – ich zdaniem – też uczestniczył w awanturze na stadionie i teraz może im uciec."
zak stanisława Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 ja, ja sosno ci odpowiem, ta łza co cieknie z twojego oka, to jest łza szczęścia, za którą dziękujesz Bogu!!! ty już wiesz za co! serdeczności ES
adam sosna Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 zak stanisława chyba "odbiło" mi do końca ta kursywa to cytat z samego siebie mam za co dziękować - to fakt
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Dzięki Bogu! Jestem wzruszona, a łzy nie są obce...poduszka powie. Uśmiechu:))
adam sosna Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 a puch klnie - sklejony? hehehehehehehe
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 dałeś mi głos więc go używam chwaląc Ciebie jest powód do radości i do łez wzruszenia
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jaki pobożny!
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jaki pobożny! Trzeba spytać wiersza, a zanim odpowie to może; według św. Mateusza: Gdzie są dwaj albo trzej zebrani w imię moje, tam jestem pośród nich (18,20).
Judyt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 chwaląc Ciebie jak się przeplata, to i ...... można, pozdr. wydusiłam
adam sosna Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Marlett wiesz... cieszę się bardzo
adam sosna Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Judyt Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówi się: "Chłopaki nie płaczą" to nie jest prawda czasami płaczą
adam sosna Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 dzie wuszka co pot? co łzy? i ważne, że ty...
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jest...
Judyt Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami tak, nawet w to nie wierzyłam, że nie, pozdr.:)
adam sosna Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Judyt to dobrze nie należy wierzyć obiegowym opiniom :)
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żeby zawsze
Judyt Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a miej- -my swoje. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi