Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miluchno mi robi gdy się komuś coś z mojej bazgraniny podoba :))) Dzięki serdeczne i pozdrawiam również Ps. A z tym samochodem to ... ??? Piotrze! od dziecka już tak zostało....:))))
Judyt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ano tak ano...też zakopać, nieciepło bo ciepło i zaaa... tchu:) Pozdr. wzajemnie:) ps. oby na szczyt, jak pisała Stanisława - małą reklamę zrobiłam,ojć. Lepiej sobie już pójdę.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne mam wrażenie że znowu nadinterpretowujesz to może ja już sie nie będę odzywać nz Dziwi mnie że odpowiedź na komentarz nazywasz nadinterpretowaniem. Nie przeszkadza mi że ktoś mi się wpisuje pod utworami i staram się po prostu odpowiadać. A że robię to rozwięźle, szeroko - no cóż taki już jestem. Staram się wytłumaczyć dość szczegółowo co myślę.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ano tak ano...też zakopać, nieciepło bo ciepło i zaaa... tchu:) Pozdr. wzajemnie:) ps. oby na szczyt, jak pisała Stanisława - małą reklamę zrobiłam,ojć. Lepiej sobie już pójdę. Judyt - reklama dźwignią. Tylko że szczyty przeważnie z granitu czy wapienia i tam cholercia ciężko kopać. :))) Cieplutko ;)
Judyt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ano tak ano...też zakopać, nieciepło bo ciepło i zaaa... tchu:) Pozdr. wzajemnie:) ps. oby na szczyt, jak pisała Stanisława - małą reklamę zrobiłam,ojć. Lepiej sobie już pójdę. Judyt - reklama dźwignią. Tylko że szczyty przeważnie z granitu czy wapienia i tam cholercia ciężko kopać. :))) Cieplutko ;) Jednym słowem nie przekopię się przez tysiąc kroków będę musiała się przebić, czy zdążę? Pozdr., wody...
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie to żebym coś sugerował ale fajny zaczątek wiersza czy zdążę się przebić ... do wody :) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie to żebym coś sugerował ale fajny zaczątek wiersza czy zdążę się przebić ... do wody :) Pozdrawiam :) myśleć wierszem to jest dopiero życie Dzięki, zachowam Pozdr.Piotrze
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozazdrościć :)))
Judyt Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozazdrościć :))) Chciałabym :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozazdrościć :))) Chciałabym :) Zazdroszczę :)
Judyt Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałabym :) Zazdroszczę :) Chciałabym chciała :)
Rekomendowane odpowiedzi