jasna Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 doniosły ton jakaż pustka otacza serce dzwonu
tygrys_pietrek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 hej niezle chociaz "heretyckie" pietrek
HAYQ Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 he, niekoniecznie... zależy kto na larum w ten dzwon bije. A haiku podoba mi się Pozdrawiam
Madonna Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Takie niezbyt.dziwne troche.wygląda to tak jakby biegło i wersy pogubiło..
Madonna Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ann N.N. Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i heretyckie, za to aż dzwoni tęsknie w uszach. Na duży plus. Pozdrawiam
jasna Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heretyckie, czyli niezgodne z zasadami haiku? Tak mam rozumieć ten komentarz? Wprawdzie heretyckie jest w cudzysłowie, więc potraktuję to z przymrużeniem oka. jasna :-)) Dziękuję z pozdrowieniami, jasna :-)) Jeśli haiku działa, to się cieszę Ann :-))
jasna Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A trzeci wers może być, prawda? Czy też ucieka? ;-)) jasna :-)))
tygrys_pietrek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heretyckie, czyli niezgodne z zasadami haiku? Tak mam rozumieć ten komentarz? Wprawdzie heretyckie jest w cudzysłowie, więc potraktuję to z przymrużeniem oka. jasna :-)) zgadlas :)
Fanaberka Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 nie widzę niezgodności z zasadami, podoba się.
jasna Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heretyckie, czyli niezgodne z zasadami haiku? Tak mam rozumieć ten komentarz? Wprawdzie heretyckie jest w cudzysłowie, więc potraktuję to z przymrużeniem oka. jasna :-)) zgadlas :) Jeśli pokażesz mi konkretnie, w którym miejscu złamałam zasady haiku, być może nauczę się czegoś i od Ciebie. Tymczasem pozdrawiam, jasna :-) Być może tygrys_pietrek dopatrzył się i nam wyjaśni, gdzie są błędy. Dzięki, że podzieliłaś się swoim zdaniem. jasna :-))
tygrys_pietrek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytul, liczba sylab, brak swierzych warzyw (tfu ! elementow przyrody), okreslenie "doniosly ton" :) witamy w klubie dla nielegalnych! uwielbiam te polowania na mnie ale pamietaj "sometimes you get the bear, sometimes the bear gets you". udanego weekendu ;) pietrek
jasna Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Oj, Pietrek! Jakże mylnie odczytałeś moje intencje :-((( Nie poluję na Ciebie, ani na N I K O G O, tym bardziej na niedźwiedzie. I Tobie życzę miłego wypoczynku, jasna doniosły ton jakaż pustka otacza serce dzwonu Trzymaj się :-)
tygrys_pietrek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wierze ale ok, nie musimy sie zagryzac pietrek
jasna Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wierze ale ok, nie musimy sie zagryzac pietrek Pietrek, kolejny raz używasz "mocnych" słów. Haiku znam od kilku miesięcy. Ty od kilku lat. Byłam ciekawa dlaczego uważasz moje haiku za "heretyckie" i jakie błędy popełniłam. Błędnie odczytałeś moje słowa sądząc, że na Ciebie "poluję" i teraz jeszcze piszesz o "zagryzaniu się". Ja nie miałam nawet takich zamiarów ani przez myśl mi nie przeszło. Tobie tak. Ty tak to odebrałeś i nie wiem na jakiej podstawie. Ani jedno moje słowo nie zawierało pogróżek, insynuacji, czy innych podtekstów. Wszystkie Twoje uwagi przyjęłam i nawet nie odniosłam się do nich, choć się z nimi nie zgadzam. Gdyby tak było naprawdę jak myślisz, inaczej wyglądałby mój ten i poprzedni komentarz. Piszę go z niezmiernie wielką życzliwością, aczkolwiek nie ukrywam, że jest mi bardzo przykro. Liczę się z tym, że komentarze mogą być różne tak, jak różni bywają ludzie, ale "polowania" i "zagryzanie się" jest mi obce. Zapewniam Cię i już nie będę więcej. Pozdrawiam nie-dzielnie, jasna
tygrys_pietrek Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 jak dla mnie temat zamkniety. milej niedzieli. pietrek
Orston Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Gdyby nie tytuł odpowiedni do komentarzy, to pomyślałbym, że Wam kompletnie odbiło ;) Wyluzujcie! Pozdrawiam - O.
tygrys_pietrek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sciema orston gdzies ty byl jak cie nie bylo ? a temat dawno zamkniety :)
Orston Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sciema orston gdzies ty byl jak cie nie bylo ? a temat dawno zamkniety :) Jak ściema, to siema Tygrysie! To dejcie se jeszcze pyska na zgodę, bo fajne z Wos ludziska! Czasem trzeba odpocząć, bo od tych hajków, jak cały czas się myśli, to się człekowi w głowie przewraca :))) Hej, hej!
tygrys_pietrek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sciema orston gdzies ty byl jak cie nie bylo ? a temat dawno zamkniety :) Jak ściema, to siema Tygrysie! To dejcie se jeszcze pyska na zgodę, bo fajne z Wos ludziska! Czasem trzeba odpocząć, bo od tych hajków, jak cały czas się myśli, to się człekowi w głowie przewraca :))) Hej, hej! zwariowales ? jeszcze mi sie futro pod pacha rozpruje ! :) co do tego odpoczynku to jeden medrek (ktory zreszta pozniej sam zwariowal) powiedzial: lepiej nie patrzec za dlugo w otchlan bo kiedy patrzysz w otchlan w pewnym momencie ona zaczyna patrzec w ciebie. i klops ! pietrek
Rekomendowane odpowiedzi