Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 i mówisz pan że gołuchy ścianom rogi poprzyprawiały to w sam raz jak pokusa z rozumem łazi po świecie sama mądrość jak głupota niczym wiatr łamie i po nim a pożytek panie jest z każdego kto drzewo w lesie znajdzie
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Przyprawiają rogi ścianą- hehe wiem co zaszło, dziadunio na polowania jeździł, tylko tutaj rozwinął się tez wątek utylitarny : "a pożytek panie jest z każdego..." hehe wszyscy piją do Stefana, a ten jakby w schizofrenie...hihi pozdrawiam Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Doros, z tą szybkością to raczej wspomnienia. Pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na zdrowie Jimmy, pozdtrawiam, Stefan.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 No, no, panie Stefanie ;) Nierychliwyś, ale błyskotliwy:D "mądrość" która niczym wiatr łamie, ale tylko taka "mądrość" jak głupota, która szuka drzewa w lesie i nie znajduje! A to tylko jeden z wątków wierszyka. Ludkowie: 8 linijek - i co Wy na to? Hermeneuty tu trza! Steph, być może to najlepszy, nie tylko z gołuchowskich, ale i panów eR... pzdr. b
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 a o nagietkach nic będę musiał sam a liczyłem Stefanie z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. kwiat paproci u Ciebie szybciej, hihihihi
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 sama mądrość jak głupota niczym wiatr łamie i po nim jeśli o głupocie to może: sama mądrość jak głupota niczym wiatr łamie i po niej ? podoba się, bo z przekąsem; kłaniam się dźwięcznie Lena
zak stanisława Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 no, no dałeś po rogach... żubrom, żubrzych?he he piknie wyszło panie eR z pozdrowieniami i dla Henrietty, eS
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Bogdanie, jak łasy jestem na Twoje słówka, takie wyszło wspomnienie ze wspólnych gołuchowań. Dzięki, a Henrietce powiem, panie Zdanowicz(chyba napiszę). Pozdrawiam, Steph.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Ewo, chciałem "głupotę" jakoś uszanować i "po nim" do "wiatr" przypisać. Pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rosną Adamie, sorry, do drzew je zaliczyłem, ale się poprawię, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nagietki to gołuchy, czytaj dokładniej, a o paproci napiszmy następne nasze? Pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stasiu, pozdrawia Henrietka, tyż eR, i ja er.
Michał Kowalski Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 mnie również się podoba stefanie (mimo, że mylisz mnie z grabarzem;) ) pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano mylę, ale jak się podoba, to mniej mylę. Pozdrawiam, Stefan.
Oxyvia Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Pokusa połączona z rozumem jest w sam raz, owszem, ale chodzi po ludziach według mnie, a nie po świecie. A sama mądrość jest jak głupota, w rzeczy samej, i łamie jak... reumatyzm albo lumbago, powodując niepełnosprawność (wiatry może też). Taaa, no i dlaczego tak mało jest tych pożytecznych istot, co drzewo znajdują w lesie? Dlaczego najrzadziej dostrzegamy oczywistości? Podoba mi się. Bardzo. Tym bardziej, że nie byłam w Gołuchowie. :-((( Pozdrawiam.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, no, no to każdy powiedzieć potrafi (a tydzień minął, a Twojego-Panastefanowego ani widu, ani...) no! ;)
Fanaberka Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Oj Stefanie, Stefanie, ta pokusa to jako synonim głupoty mi pobrzmiewa ;) I jaka ironia – jak szelest skrzydełek. Bardzo mi się podoba :-)
Rekomendowane odpowiedzi