Spiro Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 pan jesteś uczony a motyle w głowie i inne efekty ale serce masz do ludzi zawsze z szacunkiem to słuchają polej pan lepiej wino rozum hartuje pan mówisz że jak młotek dostałem i kowadło to garncarz ze mnie nie będzie czerep zawsze rozbiję na około też nie obejdę mogę tylko walić lub wyginać cały wybór czasem jeszcze gwóźdź wbiję żeby zawiesić albo na półkę pan na koniec pytasz czy się zgadzam toś ćwieka zabił panie rewiński
Marlett Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Ucieszyłeś mnie tym, że wiersz i tym dziale. Słońca życzę:))))
Spiro Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 nie wiem. ale lekarz kazał aplikować pochwały trzy razy dziennie przed posiłkiem. dasz radę? ;) pozdrawiam Izo
Spiro Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, wiem. próbowałem równo 5:50, ale 57 sekund różnicy to chyba nie jest dużo ;) dzięki Kalino
M._Krzywak Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Mimo, że z żalu i zazdrości przez to, że mnie nie było w tymże Gołuchowie postanowiłem nie pisać się pod tymi na pewno słusznie wypisanymi pochwałami. Jednak w zalewie tandety na dział Z złamałem postanowienie i z przyjemnością wreszcie wpiszę, że coś tutaj jest, co można uznać za utwór literacki, tzn. w tym wypadku wiersz. Miło, a następnym razem sam przyjadę ;) Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zapomnij popić po każdej dawce pochwał. Ja tez chwalę, i w ćwiek!. Pozdrawiam, Stefan.
Dorma Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zapomnij popić po każdej dawce pochwał. Ja tez chwalę, i w ćwiek!. Pozdrawiam, Stefan. Jak można sie tak winem upić.. Fuuuuu :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zachęcam do częstszych publikacji na forum, byle z takimi dziełami... pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Spiro! świetnie, wreszcie zostałeś DOCENiony, następna dawka leku pochwał ode mnie! miłego wieczoru, ciepłych snów! ES
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 pierwsza strofa super, dalej nieco błądzę. pozdrawiam serdecznie
Spiro Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak my wszyscy, pani Leno. ludzka rzecz ;) chodzi o dyskusję przy/po winie, która odbyła się późną nocą w Gołuchowie, na temat możliwości kształtowania własnego losu, wolnej woli, wpływu naszych decyzji i działań na innych, na obraz świata, itp. mówiąc ogólnie - dość swobodnie wybrane elementy z takich koncepcji filozoficzno-teologicznych, jak determinizm i predestynacja. zapewniam, że poziom dyskusji (mimo wina lub dzięki niemu) był wyższy niż napisanego przeze mnie wiersza :) pozdrawiam
Spiro Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 dziękuję wszytskim za miłe słowa. wstawiłem swoją relację z Gołuchowa tutaj, ponieważ takie były ustalenia. cieszę się, że według Was nie zaniżyłem poziomu.
Rekomendowane odpowiedzi