zak stanisława Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Pragnienia moje motorem życia . Szukam w nich szczęście co mnie unika. Bez kamuflażu wyjdzie z ukrycia ? Może o zmroku albo o świcie. Myślę - na pewno po moście z tęczy przyjedzie ozłoci mi życie . Dłonie rozkładam nieme wachlarze, wabiąc ten owoc na lepki kompot. Ono mi mówi, że ja to kłopot.
allena Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 dobrze,że próbny, bo zgrzytanie w warszawie słychać miejscami:) A. (w okolicy śliwki trzeba chyba inaczej pokombinować) Pani potrafi:)
Antoni Slawbicki Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 może rzeczywiście w okolicach śliwki lekki zgrzyt, ale całość taka piękniutka
zak stanisława Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 alleno, pozdrów warszawę ode mnie to do niej ten wiersz....;)))) ja cię też! kompot musi być do kłopot..... a co tam, uczę się tercynować..... Antku, masz rację i słodziutki...;))))
Ewa_Kos Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Przeczytałam i też się śliwki uczepię hihi Całość fajna; później więcej napiszę mam zajęcie na teraz:))) Pozdrawiam serdecznie:)))
IN Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Stanka, fajnie że się bawisz ale takie ramki Cię ograniczają mówisz na przydechu lubię jak oddchasz pełną... no... piersią ;) ;)))
zak stanisława Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inez wszystkiego nalezy popróbować,;:)))
zak stanisława Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to czekam bo ciutki zmieniłam papapapkosy w nosy!!!!
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ładny. Krótki ale ładny. Kilka mioch propozycji: 1 srfofa: "Pragnienie moje motorem życia. Szukam w nim szczęścia co mnie unika." 2 strofa: "Myślę - napewno po moście z tęczy" Troszkę równiej by sie czytało, szczególnie w pierwszej - zmiana na "to pragnienie" zamiast "te pragnienia" i adekwatnie "nim" zamiast "nich". Pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. * A wiesz, ze masz rację... pozdrawiam ciepło.
zak stanisława Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
IN Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inez wszystkiego nalezy popróbować,;:))) przecież nie mówię, że nie gimnastyka jest wskazana dla zachowania kondycji ;) :)))
zak stanisława Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inez wszystkiego nalezy popróbować,;:))) przecież nie mówię, że nie gimnastyka jest wskazana dla zachowania kondycji ;) :))) oj, tak, każda..he he buziames
Rekomendowane odpowiedzi