JorgenNorm Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 i gasne na podlodze jak swieczka z pilotem w prawej dloni nagi jak Bog stwozyl pozbywam sie natchnienia, ambicji uciekam w strone marzen tych co nigdy nie skonczone podniecam sie przygoda cierpie sztucznym bulem to co proste komplikuje i sam staje sie wierszem i komponuje bo jestem tu sam cirpie sztucznym bolem komplikuje i gasne jak swieczka na podlodze niebieski ekran oswietla czego posprzatac niemoge a goscie sa w drodze przyniosa ze soba palmy i morze moze im drzwi nie otworze bo jestem tu sam pod leflektorem niebieskim sam siebie dla siebie gram na scenie tylko balagan mam i cierpie sztucznym bolem nagi komponuje i gasne na podlodze jak swieczka na suchej ziemi sie obudze w moim martwym ogrudku tu wypelniam sie pustka oklamuje sie sam by cierpiec sztucznym bulem gram
Niewierny Tomasz Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 czego ten gram?;) "bulem"? w Francji mają taką narodową grę "bule" się nazywa;) pozdrawiam
JorgenNorm Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 prosze wybaczyc mi brak polskich liter i dysortografie dzieki za komentarz nie slyszalem o tej grze :)
Rekomendowane odpowiedzi