Mr.Suicide Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 powiedzmy że pada ale tylko dlatego miałbym nie wracać do domu a gdyby tak chociaż jeden asfodel i przecież jasne byłoby że tym razem bardziej konstruktywne jest niewyspanie się przy sobie szkoda tylko że znowu ktoś zaczyna zrzędzić ale co tam furtka do elizjum czeka zresztą i tak jest już za późno żeby nie wejść 7 V 07r.
Niewierny Tomasz Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Mr. pierwszej strofy nie rozumiem w takiej postaci jakiej jest. powiedzmy że pada tylko dlatego miałbym nie wracać do domu? a gdyby tak chociaż jeden asfodel i jasne byłoby tym razem bardziej konstruktywne jest niewyspanie przy sobie szkoda tylko że znowu ktoś zaczyna zrzędzić bo furtka do elizjum czeka zresztą i tak jest już za późno by nie wejść fajna puenta, ale to co wyciąłem nie podoba mi się. przepraszam, że Ci mieszam teraz, ale w warsztacie nie widziałem. Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 kurczę Niewierny dałeś mi trochę do myślenia swoimi uwagami. mam dylemat.udało mi się już parę razy pozmieniać, ale póki co chyba jednak zostanie tak,jak jest. a pierwsza strofa- tak,kończy się znakiem zapytania. dzięki za wizytę i pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Jak najbardziej. Szczególnie ze względu na temat. Nie czekajmy, wchodźmy bo ktoś zamknie furtkę :))))))) Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się Piotrze,że jak najbardziej :) oj wchodźmy,wchodźmy :) dzięki za wizytę i pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 po przeczytaniu musiałem zasięgnąć wiedzy ale warto było tekst się rozjaśnił ciekawe wierszowanie pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ciekawie. Furtki lubią się zatrzaskiwać zbyt szybko...
M._Krzywak Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 A wiedziałem, że coś z tego będzie - i nie ma co spłycać w teorii, jeżeli w rzeczywistości wyszło w porządku. Pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się,że ciekawie. oby do następnego dziękuję za wizytę i pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się,że ciekawie Twoim zdaniem. oj tak,lubią ;p dziękuję za wizytę i pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może i masz rację :) tak czy inaczej,to miło,że chciało Ci się troszkę posiedzieć nad tym wierszem. dziękuję za wizytę.oby do następnego. pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 po pierwsze - chyba zawsze konstruktywne jest niewyspanie się przy sobie:) po drugie - jeśli asfodel to i topola, ale to dopiero po przejściu przez furtkę po trzecie - lubię takie wiersze, bo można czytać i czytać ...i różnie wtedy po głowie chodzi :)) Monsieur Suicide powiem krótko - ładnie Pozdrawiam
Spiro Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 mówiłem pchać dalej wiersza, bo szkoda dłużej w warsztacie kisić. treść dobra i prawdziwa, więc jeśli coś niedomaga, nie ma dużego znaczenia. pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1.i to jak :) 2.asfodel miał być przedsmakiem,tego co czeka za furtką... ;p 3.cieszę się,że trafiłem w gusta :) dziękuję za wizytę i zapraszam ponownie. pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i racja :) dzięki za wizytę i drobne uwagi,ale że ze mnie okropny leń,to już nie ruszałem. może kiedy indziej będzie mi się chciało.będę pamiętać rady. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi