zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 lampa zniechęcona własnym mrokiem zatacza myśli po obwodzie klosza nie od wczoraj niezbędnik kieszonkowy zakleszczył się w torebce pomiędzy pomadkami zakolorował sobie wnętrze sprawami niecierpiącymi zwłoki wyłożone na katafalku lenistwa dogorywały niedojedzone kanapki na talerzyku więdły uszy od ściszonej muzyki radia mówiącego do siebie świat przestał szczerzyć zęby przetaczając się przez ból wynikły z niedoszłej wizyty u dentysty przy każdorazowym ucisku nic nie poradzę że serce niczym peerelowski sklep telefon beznadziejny jak rządowe deklaracje o nowej japonii
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 weny to tutaj nie brakuje zak stanisławo, troche przesycone zacisznym kątem domowym, tyle się napiszę, pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, Judytko, żebyś wiedziała, dobrze że z tego kąta się wyrwałam do gołuchowa..... cmokam oba polirki!
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, Judytko, żebyś wiedziała, dobrze że z tego kąta się wyrwałam do gołuchowa..... cmokam oba polirki! a nie poliki? dziękuję zak stanisławo, jak całuśnie;), a gdzie jest głuchów? pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 pod Kaliszem Wielkopolskim, piękna miejscowość z pięknym pałacem w roli głównej, tam właśnie był zjazd ORGU.
allena Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 zwłoki to zwłoki - dogorywanie już mają za sobą:) A.
adam sosna Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak pamiętam w peerelowskich sklepach pusto nie było w spożywczym półki "uginały" się pod butelką octu i gruzińską w przemysłowym byliśmy MY rząd udawał, że myśli wesoło było ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj żeby mi tak z dzień czy dwa pomilczał, pal licho te podwyżki. :))))) A jeśli tak wygląda bez weny to z weną co by było??? NOBEL??? Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W Kaliszu niegdyś byłam, ależ Orgu mnie ominęło, pozdrawiam ciepło
Spiro Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 co to ta bezwena? malujesz i sycisz ciepłem. więcej nic bo zaraz znowu coś pozmieniasz. poczekam ;)
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W Kaliszu niegdyś byłam, ależ Orgu mnie ominęło, pozdrawiam ciepło żAłUJ,100 \R/
IN Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 ani mi się waż majstrować przy tym słyszałaś? no... cmoooooooook!
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inuś, słucham dobrych rad! i wiem skąd płyną;)) odcmoook.
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inuś, słucham dobrych rad! i wiem skąd płyną;)) odcmoook.
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Nataszo, Spiro, Piotrze, aż niemożliwe, że coś wychwyciliście, a myślałam że bubelowy kicz, jeśli nie, to nie majstruję niech jest. a wam dziękuję serdecznie za głos, miłego dnia!ES
Ewa_Kos Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No przecież dzwonię do Ciebie "co rusz" :))) A tak poważnie to jest o czym myśleć.Pozdrawiam i uściskowuję:))) KOSA
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ewuś , mówisz , że jest/:)))) Kosa czeka? he he dzięki. Kosy w nosy!
Judyt Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W Kaliszu niegdyś byłam, ależ Orgu mnie ominęło, pozdrawiam ciepło żAłUJ,100 \R/ R-czyli prawda;) pozdrawiam ciepło
Niewierny Tomasz Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Dobry! peelowski wywód;) proponuję bez "mój" w drugiej. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu, wdzięcznam;)))
Rekomendowane odpowiedzi