Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Jak każdy normalny facet chcę zobaczyć co jest za zakrętem.
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skręciło;) pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 trochę inaczej ten wiersz pamiętam nie cierpię słowa "wena" za to "fiksatyna" mnie rajcuje HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ! :):):)
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej hej hej adamie:) tak faktycznie trochę się zmieniło, ale nie za dużo, zamiast weny co proponowałbyś? pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) chyba nie, ponieważ odp. Tobie chociażby:), ciepło pozdrawiam adamie inaczej? hm.
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ah:), bardzo miło,że wpadłeś na dłużej, pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie!
Judyt Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie! dziękuję zak stanisławo za zaglądnięcie, pozdrawiam ciepło
Tali Maciej Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 dla mnie również te kropeczki są jakby z innej beczki a tak na poważnie to jestem tak pomiędzy coś niby się podoba coś niby drażni pozdrawiam
Judyt Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tali Macieju a co się podoba, a co drażni? chętnie poznam, pozdrawiam ciepło
Edyta Bijak Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Ładny wierszyk, miło się czyta. Moim zdaniem rym tutaj psuje, ale jeżeli się Tobie pdoba... "nasycanie zdobywcą spojrzenie"
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wizytę:) miło mi, raczej tak, pozdr.ciepło
Krzysztof Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak mi wygląda odczyt tych kropek bez nich ;) ciekawie się czyta :) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak mi wygląda odczyt tych kropek bez nich ;) ciekawie się czyta :) pozdrawiam Dziękuję ponownie, jestem ucieszona:) pozdr. ciepło
Kamertonka Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 miło było się w to wgryźć dziękuję
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo się cieszę, proszę i również b. dziękuję, że coś tam miło było(...)
Rekomendowane odpowiedzi