Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego brzozo? za ciepło dziękuję. lubię ciepło brzoza taka wdzięczna, ale może być i dąb:) pozdrawiam ciepło, ja też lubię.
Spiro Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 brzoza wyłącznie z partyzantami się wiąże. a dąb to Bartek ;) dzięki Judyt
Spiro Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ok. dzięki i fajnie, że pojawiasz się częściej pozdrawiam /s
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z partyzantami, a to dlaczego? a u Bartka niegdyś byłam, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie tylko, brzoza może być tylko brzozą, ale tak racja, pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w warsztacie już mówiłam, serdelki Spiro!
Espena_Sway Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ciekawy ten wiersz, taki wieloznaczny. szczerze mówiąc, to nie wiem co jeszcze dodać, jak dla mnie bez zastrzeżeń, na tak :) serdecznie Espena :)
Spiro Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Marlett, Stasiu, Espeno dziękuję, że coś znaleźliście w moim pisaniu. pozdrawiam serdecznie /s
Rekomendowane odpowiedzi