katttka Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 może mam trochę dłuższe włosy bardziej zniszczone buty i spojrzenie co już się nie uśmiecha czasem głowa boli bardziej niż zwykle buntując się przed kolejną randką z historią zastanawiam się jak to wytrzymują moje usta słowa przecież nie są lekkie sumienie straciło nadzieję na nową porcje wrażeń i wciąż żyje wczorajszym spojrzeniem nie zmieniło się serce bije mocniej gdy otulasz je sobą
neith Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Brakuje mi puenty. Tak jak się czyta, wiersz wydaje się niedokończony, jakby cos miało się jeszcze wydarzyć. Pozdrawiam.
katttka Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 neith dziękuję za komentarz:) puentą jest to , że serce się nie zmieniło, chociaż cała reszta uległa metamorfozie.. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie :)
neith Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Faktycznie, można sobie dopowiedzieć, ale chodzi mi o to, że przydałabo się coś bardziej wyrazistego na koniec. Ale to moje zdanie tylko:) Poza tym podoba mi się. Szczególnie te wersy: zastanawiam się jak to wytrzymują moje usta, słowa przecież nie są lekkie (...), i wciąż żyje wczorajszym spojrzeniem (...). Pozdrawiam raz jeszcze:)
voolf6693 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Dla mnie to wiersz może być, chociaż jak poprzednicy, DODAŁABYM tu jeszcze coś... kontrowersyjnego :D Pozdrawiam G.
katttka Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 dziękuję za komentarze :) pomyślę nad radami...tylko na razie czasu mi brakuje...serdeczności:)
Rekomendowane odpowiedzi