Nechbet Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 te wszystkie poniedziałki są tak samo bezczelne jak świt pełzający po kołdrze byleby tylko otworzyć, zarznąć dopiero co rozpoczęte w rytmie czkawki po wczorajszym i tylko niebo gwiaździste bez śladu nocy. - zabij to, nim się wylęgnie pokaż, że wtorki mogą być bardziej cholernewybacz, to już ostatni za nas niech będzie
Mr.Suicide Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 peelka musi mieć ciężko z takim osobnikiem, co tylko psuje i nie naprawia.współczucia ;) może kursywę przeżucić na początek i to zostawić jako pointę? : 'pokaż, że wtorki mogą być bardziej cholerne' nie wiem jak inni,ale ja jakoś nie widzę powodów, żeby się czepiać.dobry tekst. pozdrawiam.
a._mrozinski Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Podoba mi się, zakończenie kursywą tylko jakoś nie pasuje. a. mroziński
Górówka Meduza Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 ja na tak. podoba mi się. wywaliłabym „są” z pierwszego wersu rzeczywiście końcówka jakoś odstaje. można pomyśleć co z nią zrobić. pozdr
Pancolek Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Naprawdę dobry klimat. Tyle że jestem abstynentem, więc nie potrafię się wczuć w sytuację peela :) Mimo wszystko zostawiam ++ Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi