Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Gosława warto tu zwrócić uwagę na tytuł, jak on dobrze współgra z przekazem wiersza, otwiera na to co w wierszu ukryte. A sam wiersz jest świetny, płynnie i świadomie poprowadzony. A zainkubowane pragnienia i te chmury jak poduszki to piękne obrazy, które działają. Dobrego :)    
    • @Berenika97 Widzę, że jest szczere, a może bardziej czuję... i to jest dla mnie najpiękniejsze i najważniejsz. Nie wiem jak mogłaś pomyśleć, że infantylizujesz portal? Nie powinno Ci to nawet przejść przez myśl. Ale co do tego, że będziesz pisać nadal, tak jak chcesz, ile chcesz i o czym chcesz, to świetne podejście i się do tego podłączę :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Blaszko, rozwaliłaś mnie tym, dziękuję :) mam nadzieję, że dobry :)  @Migrena przecież tego nie robię :) będę pisać dalej i nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby przestać ;) @piąteprzezdziesiąte będę uważniejsza. Nie myślałam o tym w ten sposób, napisałam ten wiersz ot tak i nie liczyłam się z konsekwencjami. Przykład, który podałaś jest bardzo wymowny i dał mi dużo do myślenia. A pomysł z dopiskiem "dedykowany", jak przyjdzie mi do głowy jakiś kolejny wiersz tego typu, na pewno wykorzystam. Dziękuję bardzo. @Robert Witold Gorzkowski Cały czas myślałam, że jest tak jak pisałam wcześniej, dzięki za wyjaśnienie
    • @Roma tak było na beju, tutaj możesz sama wejść i sprawdzić. Na beju właściciel mógł wchodząc i wychodząc w wiersz mógł i 3000 wejść nabić, tutaj tak się nie da.
    • @Robert Witold Gorzkowski a to nie jest tutaj tak, że każde wejście się liczy? W sensie, że tak naprawdę to ten wiersz przeczytało z dwadzieścia osób, ale przez to, że każdy coś pisał, to się nastukało wyświetleń? Ja sama z dwadzieścia, jak nie więcej :) Ja się cieszę, że czytamy tutaj swoją twórczość, że ją komentujemy, to świadczy o tym, że nam zależy. I pięknie :)
    • @Szejker no i super wyszło niech się spełni
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...