Judyt Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nie mam weny do pisania tylko.aż do malowania fiksatyną trochę jedzie oby wiedzieć tak.miłosiernie gdzież jest oczu nasycenie zdobywcą spojrzenie o niewiernie nie.po to konturówką to my.symbol.siebie 28.04.07r./"do obrazu" cz.2/ *ciut pokombiowne
IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 kurcze... ledwie się wczytałam, tu hop siup - inne klocki ;)
Judyt Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 :) ja też dzięki, że wpadłaś, pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Coś z drugą strofą można by pokombinować. W tej wersji przy czytaniu na głos język się plącze. Można by jakoś rytmicznie dopasować do pierwszej. Na zdrowie :)))))
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 czy przez ten kich, rozleciały się słowa?
IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ja sobie wykombinowałam coś przy wersji one a ten łupieżca oczu całkiem mnie zdezorientował poczekam jeszcze... może pojawią się inne warianty?;) :)))
Mr.Suicide Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 kurczę,Judyt ciężko się połapać.nieźle namotane ;p myślę,że Piotr dobrze mówi.można pomyśleć nieco nad drugą,zrytmizować ją.i może troszki jaśniej? nie wiem...może się mylę.jeszcze wrócę. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 absolutnie macie rację:) Piotrze:dziękuję serdecznie zak stanisławo: mam nadzieję, że nie przez kich IN i Mr.Suicide: tak tak tak poczekajcie i wracajcie, się rozjaśni pozdrawiam ciepło
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 nie mam tylko weny do pisania nie potrzebuję palców do malowania owszem ale też można oprzeć pędzel na innym członku ****** przepraszam za tradycyjną zmianę treści ale akurat niektóre Twoje teksty są kompletnie niekompletne dlatego też dzięki za materiał do zabawy słowem oczywiscie nie bądź wściekła. wieczności.
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, ale mnie Tomaszu rozweseliłeś swoją radą, dziękuję serdecznie, wściekła nie jestem, niekompletność w zasadzie jest dobrą uwagą, a palców to akurat potrzebuję;) pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ładnie teraz w całości. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Piotrze:), cieszę się, że mnie c z y t u j e s z co się dzieje, iż z rąk leje;) pozdrawiam ciepło
Mr.Suicide Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 pointa mnie się bardzo podoba.do mnie to trzeba jak do dziecka - tysiąc razy powtórzyć a nóż za którymś razem coś wpadnie do tej pustej łepetyny ;p przekaz maluje się jaśniej,ale dalej to jakieś pogmatwane ;) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Mr.Suicide za wgląd, do dziecka czasem i tak się mówi kombinatorsko i nie rozumie, a jeśli nieskładnie,lecz jaśniej(...) można interpretować;) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi