IN Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 w gamach szarości formy wyostrza granica światła i cienia - krzywa pod naporem wzroku odkształca się rozciąga i drży naprężona struna
bajka-bajka Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 "linia odkształca się rozciąga i drży naprężona struna" fju....ale mi sie skojarzylo.....lepiej sie ugryze w jezyk hihihi........pozdrawiam ;)
IN Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 gratuluję skojarzeń i mam nadzieję, że nie spowodują bezsenności pozdrawiam, ;)
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ciekawy zamysł. nie wiem, czy nie pozbyłbym się kilku słów, a mianowicie: zarys, linia i może jeszcze majaczących pozdrawiam
IN Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 dzięki Spiro, masz rację - za dużo tych linii chciałam poeksperymentować i w pewnym momencie trochę się zgubiłam chętnie wywalę to, co sugerujesz im mniej, tym lepiej ;) pozdrawiam, :)))
adam sosna Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 23:10:18? zasypiam pierwszy raz :)
IN Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a u mnie wszystko jest możliwe nawet zima w środku lata ;) :)))
zak stanisława Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak wynika z JEJ wiersz jednak.... he he Inko, stajesz się mistrzem mini, co na to Niewierrny?????
zak stanisława Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kiedy drugi i kolejne? h hehehe
IN Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sosno, niektórzy mają dar stawiania wszystkiego do góry nogami ;)
IN Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak wynika z JEJ wiersz jednak.... he he Inko, stajesz się mistrzem mini, co na to Niewierrny????? skoro bajka sobie wybajała, no to miała co chciała ;) a na razie staję się mistrzynią młotka... udaje mi się od czasu do czasu nie trafić w palec ;))) hej, Stanka :)))
adam sosna Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 nie dam się (pomijając fakt prosty - mnie można jedynie do góry... korzeniami)
zak stanisława Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a w liczbie pojedynczej..?;):):)
IN Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sosen, Ciebie natura - nie ma się co oszukiwać - uziemiła poniekąd, czyli ukorzeniła a ja jestem istotą wietrzną - mnie się grawitacja boi ;))) pssss. Sosno Rajska, co Stanka miała na myśli? :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 W całości ok. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ale kto to się budzi? ciepło pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak wynika z JEJ wiersz jednak.... he he Inko, stajesz się mistrzem mini, co na to Niewierrny????? skoro bajka sobie wybajała, no to miała co chciała ;) a na razie staję się mistrzynią młotka... udaje mi się od czasu do czasu nie trafić w palec ;))) hej, Stanka :))) hehehe.....wybajalam....z wyprzedzeniem ;) dobrej nocki....pozdrawiam
IN Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre pytanie...;) hej, hej, :)))
IN Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 bajka-bajka Ty to masz bajanie....;) bajkowych snów, :)))
Rekomendowane odpowiedzi