zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 nic tak nie smuci jak niemożność w cztery oczy kiedy spoglądam w czarne litery nie niosą one żadnej radości ty śpisz w najlepsze wiedząc dlaczego śnisz nie o wiśle - pełny sprzeczności nie mogę usiąść z tobą do łodzi jak już to kiedyś miałam w zwyczaju i tylko liczę na resztki wspomnień z cichych wędrówek po naszym (k)raju jeśli nam dane żyć na zakolu gdzie mrok otula wspólność tajemnic a ćma naoczny świadek istnienia stańczyła walce w płomieniu świecy więc pytam dlaczego rzeki nierozpoznane płyną łzami słonymi do źródła w sobie można zamknąć marzenia ..... z tej tęsknoty ogromnej wychudła
Mr.Suicide Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 trzeci wers z czwartym trochę mi zgrzyta. no i czwarty chyba zgubił zgłoskę. za pierwszym czytaniem rymy jakoś w ogóle mi umknęły.dopiero za drugim razem... pragnienia-marzenia,etc.hmmm... a zresztą co się będę czepiać,skoro wcale mi to nie przeszkadza.tylko biadolę bez sensu. podoba się. pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nie wiem co poradzić,hmmm.. Wezmę kredyt i kupię ''zakochanym'' telefony komórkowe -co? A niech tam..!
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he Mister jeszcze istnienia.....rymy rodem z często chowy, ale co tam, panwkratkę je lubi.... dzięki 100krotko
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jasne Marlett, ino takie bezcenne,he he, bo to wiesz i raming i kasa w błoto tamizy pójdzie....
adam sosna Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 nic tak nie smuci jak niemożność w cztery oczy kiedy spoglądam w czarne litery nie niosą one żadnej radości ty śpisz w najlepsze wiedząc dlaczego śnisz o vistuli - pełny sprzeczności nie mogę usiąść z tobą do łodzi jak już to kiedyś miałam w zwyczaju i tylko liczę na resztki wspomnień z cichych wędrówek po naszym (k)raju jeśli nam dane żyć na zakolu gdzie mrok otula wspólność tajemnic a ćma naoczny świadek istnienia stańczyła walce w płomieniu świecygdzie jest zapytam źródło rzeki pragnienia dlaczego płaczą nierozpoznane w wodzie można zamykać marzenia czy razem jeszcze będzie nam dane tak mi się wymyśliło +++ jak dla mnie
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 he he Sosen, już jej nie ma, pamiętam, pamiętam, była brana......vistula jak kombajn rżnęła..... ale niezłe wykombinowałeś zakończenie, gdy w tym czasie ja sie biedziłam nad zmianą.... buziaczki
adam sosna Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 w sobie można uciszyć marzenia ++++
zak stanisława Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, można Sosen, można
zak stanisława Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Inko, aż tak?:):):)
adam sosna Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 nadejdzie czas kiedy będą krzyczeć ryby usłyszą przeraźliwy głos
zak stanisława Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co na to rybak? wyłowi? czy puści mimo uszu
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 kiedy spoglądam w czarne litery nie niosą żadnej radości śpisz w najlepsze wiedząc dlaczego śnisz nie o wiśle pełny sprzeczności nie mogę usiąść z tobą do łodzi jak kiedyś miałam w zwyczaju tylko liczę na resztki wspomnień z cichych wędrówek po naszym (k)raju jeśli nam dane żyć na zakolu gdzie mrok otula wspólność tajemnic a ćma naoczny świadek istnienia stańczyła walce w płomieniu świecy to pytam dlaczego rzeki nierozpoznane płyną łzami słonymi do źródła w sobie można zamknąć marzenia jak zwykle dziekuję za wiersz kosmetykuję jak przystało na dawnego Tomusia ;) wieczności.
zak stanisława Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Dawny Tomusiu, ja Zawsze Ta Sama Stasia (ZTSS) dziękuje ci z serca całego, mi.łej nocki
adam sosna Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 rybak? nie udawaj, że nie słyszysz! spełniaj cholero życzenia! tak wrzaśnie
Judyt Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nie można uciszyć marzeń, cicho zaskomlała..:) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi