Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Atak na dział Z panna przypuściła, no pięknie najpierw korki w haiku (które zmusiły mnie do olania natury...) a teraz to, stąd się chyba też wypiszę... Oszczędź chociaż palindromy (o ile jeszcze na tym forum są...)
Mr.Suicide Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe...palindromy już dawno zaatakował.nie ma się co łudzić.
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe...palindromy już dawno zaatakował.nie ma się co łudzić. to jest atak na moje mopki, hi, Lilianna zapowiadała - że będą rusałki i są, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Lilianna Szymochnik Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 To napisz palindrom mistrzu, mi nikt w owym stanąć,nie godzien, ani zrównać.
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie tak jak w haiku...
Mr.Suicide Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie tak jak w haiku... dawno nie byłem ,ale o ile pamiętam to coś w tym rodzaju.
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie tak jak w haiku... dawno nie byłem ,ale o ile pamiętam to coś w tym rodzaju. Ty o ile pamiętam też jakoś wtedy wyemigrowałeś!No to zakładamy partię... będziemy blokować haiku (hihi) pozdrawiam Jimmy
Mr.Suicide Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to jest pomysł (hahahahahahahahaaa)... jestem za! pozdrawiam.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mi jest wszysto jedno; haiku,może ogólnie-nie istnieć. Obraz wytworu wyobrażni.
Mr.Suicide Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli Ci wszystko jedno, to może tak nie okupuj tego działu,hę? albo wcześniej nabądź chociaż troszeczkę wiedzy odnośnie haiku i zcznij ją wcialać w swoje obrazy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty też jesteś jak wytwór wyobraźni, przez ciebie muszę spać przy zapalonym świetle... no, ale spoko- usuniesz i zasnę
Oxyvia Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Umiem; dzięki za radę i troskę.
Oxyvia Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Czy aby napisać wiersz na jakiś ludowy temat, potrzebujesz pozwolenia Messalina? Nie przesadzasz? A nawet gdyby do napisania tego rzeczywiście potrzebne było jego pozwoleństwo, to zapewniam Cię, że nie byłabym o to zazdrosna. Temat rusałeczki nie jest moją własnością. I - dajże spokój - ja nie jestem żadną rusałeczką! To określenie tak do mnie pasuje, jak do Łyżwińskiego - niebieska zalotnica! ;-))) No i jeszcze - nie przeceniaj siebie. Nie można napisać nic dobrego bez weny. Do napisania dobrego wiersza potrzebnych jest kilka rzeczy: zdolności, wieloletnie doskonalenie warsztatu, wena, pomysł tematu oraz oryginalnego przedstawienia go, mrówcza praca nad formą tworzonego wiersza. Miałeś to wszystko w momencie pisania "Rusałeczki"? Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 www.youtube.com/watch?v=EkvrTjQJJ0Y www.youtube.com/watch?v=DlClUPmAsEo
Karol_Andrzejewski Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to że talent męczy, myślę, że wszyscy już zauważyli:) na szczęście tu jest limit, no i zjawisko habituacji zrobi swoje dwa, trzy wiersze i pies z kulawą nogą nie zajrzy:)
Dorma Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I co z tego. Tu sie liczy bardziej jakość a nie ilość. Poza tym jak już napisał mój przedmówca całe szczeście, że mamy limit. Z takim Pana/ni podejściem nikt już do Pana/ni nie wejdzie
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Jak przeczytasz zamkniesz swoje usta! Tylko mam problemy z wyborem.
M._Krzywak Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wszystkie naraz i będzie spokój.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zanim kogoś ocenisz,najpierw postaraj się go zrozumieć. Bądź estetyczna w sądach i spoglądaj pobłażliwie na wady innych. Pamiętaj-nie ma ideałów,w każdym człowieku tkwi coś dobrego. W taki właśnie sposób spróbuj oceniać również swoich najbliższych. Podkreślaj ich plusy,nie zauważaj minusów. To recepta na harmonijne ułożenie wzajemnej relacji. Salve!
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 "Umiesz prawdę mówić? naucz się jej słuchać"
Rekomendowane odpowiedzi