Lefski Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 dziw bierze, co to się tu wyrabia. Pani L.S. - może by tak do źródeł wpierw, a potem marnować literki. co to się tu teraz "haiku" nazywa??? profanacja. Lef-apel-ski do ludzi dobrej woli i choćby mizernego pojęcia(jak moje) co to haiku ma mieć.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Lew strząsnął grzywą zaryczał strasznie jedną mysz przestraszył. Stefka Burczymuchę-J.L.S Tylko,bez urazy-pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Lewy-ski, swoją frustracją w komentarzach rozbawiłeś mnie do łez, serio - wesoły frustrat z Ciebie pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Lefski ma rację.już dawno nie zaglądam do haiku, bo nie można się niczego innego spodziewać, jak...(przemilczę to)... Lilianny.no dobra może i przesadzam, ale te wytwory P.Szymochnik jakoś mnie odstraszają od tego działu. pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ale co tutaj po czyjejkolwiek racji. Brak reakcji ze strony Moderatora jest cichym przyzwoleniem na zamieszczanie tutaj czego się tylko podoba. Frustracja, złość, wzajemne obrzucanie błotem, to droga donikąd, a komentarze to kolejny zapychacz forum. Lilianna ma wszystko w nosie i jak bluszcz oplata kolejne działy orga.
allena Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie
neta.com Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że też Lef nie troszczy się o własne zdrowie, hmm... :-))
Lefski Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 czasami człowiek musi, bo inaczej się udusi - że pozwolę sobie zacytować... Lef Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że też Lef nie troszczy się o własne zdrowie, hmm... :-))
tygrys_pietrek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 hej lef. czy ty to napisales ? Nienawidzę zim... Słony huk odśnieżarek zamrarza moje serce pietrek ps. sorry ze znowu to pisze ale zdaje sie ze post skasowano :) pietrek
Lefski Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Dzięki za pamięć! W oryginale było: nienawidzę zim słony huk odśnieżarek serce zamarza i nie wiem do dziś dlaczego napisałem to 16tego lipca 2004 roku lef-pozdrawial-ski Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
tygrys_pietrek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 hej dzieki ze pomogles ustalic autorstwo. pamietalem tak po lebkach ze byla jakas dyskusja i wersja ktora przytoczylem to byl jeden z wariantow twojego haiku. szczerze mowiac podoba mi sie bardziej wiec jesli nie masz nic przeciwko tak je zapamietam. wogole to swietna rzecz i gratulacje. co do pisania o zimie w lecie to byl w Polsce taki przesad ze jesli zima snil ci sie jakis koszmar to niekoniecznie musial byc to zly omen tylko oznaka burz w lecie i odwrotnie. widac gdzies musiales nosic w sobie obraz zimy i wyrzuciles go dopiero latem. pozdro pietrek
Rekomendowane odpowiedzi