cały twój Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 posłuchajcie mnie wszyscy uważnie bo to co mówię to najprawdziwsza prawda nie przypowieść z pisma czy opowiastka z bajek jestem mężczyzną wrażliwym a to co robicie mnie mierzi obraża i hańbi moją dumę kobietę należy wielbić zwłaszcza gdy jest niewinna wy natomiast bladość i chorowitość lic bierzecie za niedokrwienie i odmawiacie uczuć lecz ja ją kochać będę na zawsze – dzisiaj dzień pierwszy tulić w ramionach bo pragnę być dla niej najważniejszy a wasze gadki mam tam!
IN Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zastanawiająca jest godzina "zero".... czy rozpoczęło się już odliczanie?;) :)
cały twój Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dziękuję dziękuję!! żart?? no nie raczej;)) pozdrawiam
cały twój Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zastanawiająca jest godzina "zero".... czy rozpoczęło się już odliczanie?;) :) ależ oczywiście - zegar tyka!!
Mr.Suicide Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 kobietę należy wielbić wy natomiast bladość i chorowitość lic bierzecie za niedokrwienie i odmawiacie uczuć tyle można z tego.wstęp wcale niepotrzebny, a i zakończenie możne troszkę lepiej. nie tak dosłownie.bo to trochę jak przemówienie mi wygląda,a nie wiersz. powodzenia następnym razem. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi