Lilianna Szymochnik Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 U karat,a tan,oł tu łuna wydała wola baton,co warta kusi obok,oka mur,a góra rów,ano tu raz,co atol-Aza koma,a tkała war obi,a baba a gaj o bat suka to targa i grom ataki sam reta i koks miał,aut,u bat,u rogi,u ton i kota bas,a ci noc,a las i co,a tu robił i Boruta,o ci sala,co nic?-a sabat-o kino,tu i rogu tabu,tu ała,im skoki,a terma sika,tam orgia grat,o tak usta bo jaga,a baba i bora wał akta amok,a zalota-o czaru tona wór-a róg,a rumak oko boi suka traw,o cnota balowała dywanu łut,łona tataraku.
ja_bolek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jan ... goło Sewioło , gnaj ... a ta bodaj ... łapa łani ... a zaraza ... i nałapał ja do bata, Jan goło i wesoło ... gnaj
Lilianna Szymochnik Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A Jan anioł-kaj ona,a waba zabawa ano jak?łoi,na naja.
ja_bolek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łani foto i ... cyc, i oto ... finał
Lilianna Szymochnik Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A sok oka,bar,kino,gnat i bora dar i orangutan-a banana Nana bana,tu gna roi rada,robi tan goni krab a kokosa.
Rekomendowane odpowiedzi