Ewa_Kos Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 gdy stara panna mówi że kocha milość spala się lub jest knotem w świecy podobnie facet gdy mówi że mógłby mieć każdą ale nie chce na pewno kłamie z nieporadności dodaje sobie odwagi chce pobudzić ją do działania ona zostaje do starości nigdy nie przedłuży nie posieje bo zawsze tylko gdyby chciał
Marlett Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Podobają się Twoje przemyślenia z życia wzięte.Przypuszczalnie gdyby mógł to przypuszczam- pewnie by chciał:) .......ot cali mężczyźni. Serdecznie pozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 świetnie oddałaś to o czym mówi mój "chłop" czyżbyś go podsłuchała? he he buźka Ewuś kosy w nosy....
Judyt Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 a gdyby a gdyby... słońce było mną kwiaty miały uszy a odwaga była naturalna to bym to bym.. nic nie przypuszczała:) pozdrawiam ciepło
IN Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 czytałam i czytałam... i czytałam i chyba zaaceptowałam już tego "faceta" ;) jakoś wczoraj trochę mi przeszkadzał ale skoro nie znalazłam właściwego odpowiednika który mogłabym Ci zaproponować to marudzić nie będę tylko się zachwycać... :)))) ps. chodziła mi po głowie zwiędła panna ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 "miłość spala się lub jest świecą bez knota".
Ewa_Kos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyż ładnie, ale knot to knot czyli - wszystko spieprzone:))) Dzieki za przemyślenia:)))Pozdrawiam ciepło idzie:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam co by tą "samotnisię wiekową" inaczej nazwać, ale miało być "po imieniu" czyli potocznie:)) Dzięki za zagląd i ciepłe pozdrowienia posyłam i uśmiechy! :)))
Ewa_Kos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe slowa i pozdrawiam serdecznie:)))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twojego nie, ale u mnie na ulicy tak się wychwalają szczególnie jak są "pod dobrą datą" :))) i to jeden przez drugiego hihi.Dzięki, ze zajrzałaś; pozdrawiam ciepło:))
Ewa_Kos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne - akurat Stasi odpisałam, że na własne uszy co jakiś czas słyszę tę śpiwekę -samo życie! Pozdrawiam ciepło:))))
adam sosna Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 cholera - idę do okulisty, bo przeczytałem "koty" nie "knoty" i myślę: "zwariowała - koty w świecy?" :) wiem - nie jest śmieszne :(
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Z perspektywy czasu przyznaję rację przynajmniej częściowo. Powiedziałbym jeszcze że puenta świetna - gdybym tylko chciał :)))))))) A na poważnie to podoba mi się, choć żem facet ;) Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, ze się podoba nie chciałam nikomu na smutno i powiem podobnie, że to tylko taki obrazek z życia i nie wszyscy tak mają:))) Dziękuję i pozdrawiam:)))
Ewa_Kos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Własnie śmieszne!!Już widzę kota w świecy a jeszcze lepiej odwrotnie + wybujała wyobraźnia i fajnie się zrobi; czasem myślę, że mam ogromniaste poczucie humoru i dobrze, że ten śmiech choć został:))) Pozdrawiam i miło było gościć:))
Rekomendowane odpowiedzi