Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Poezja w internecie.

ot i anka

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję literatury, (również artykułów) na temat poezi w internecie. jeżeli ktoś trafił na coś takiego to proszę bardzo o informację.

Będę pisała licencjat na ten temat, na razie przeszukałam katalogi bibliotek, ale tam są głównie książki ogólne o internecie.

Bardzo proszę o pomoc!:)
z góry dziękuję.
pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Z literaturą jest zawsze problem. Ja np. teraz pisze prace z pedagogiki i musze uwzględnić nie mniej niż 20 pozycji w bibliografi. Wszystkie od 2000 roku. Pomijam juz to ze w ogole nie można tych najlepszych książek znaleść bo maja po 2 czy 3 egzemplaż i zawsze wszystkie wyporzyczone. Ludzie wolą zapłacić 10 zł i korzystać do konca pisania pracy niż oddac na czas. Poza tym, w jakiej bibliotece znajde takie nowe książki? Biblioteki sa biedne i maja same starocie.
Sorki, że trochę nie na temat, ale musiałam się troche wyżalić, bo jestem zdenerwowana. W każdym razie. Teraz wiem co to jest pracować i do tego studiowac i pisac prace i jeszcze w tym czasie robic praktyki ( i po pierwsze znaleść najpierw takie praktyki gdzie cie przyjma po pracy).. Nie wiem jak sie nazywam