IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Egzegecie - z wdzięczności za natchnienie a właściwie za to, że wskazał był mi onegdaj właściwy tok rozumowania ;) w parku gdzie ciemność nie bywa intruzem latarnia mruga i gaśnie w bocznej alejce na liściach i darni tych dwoje raczej nie zaśnie splecione na oślep nogi i ręce aż księżyc się zarumienił przysłonił oblicze puchatą chmurką tak zerka by nie widzieli a oni zdyszani ciągle się spieszą och, byle zdążyc przed jutrem nim zmysły ostudzi powiew poranka wytańczyć chcą kamasutrę ;)
zak stanisława Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 no, no no, Inko, egzegeta się zarumieni.... pozdrówki ES
IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 hmm...tak myślisz? to może coś poprawię w tej dedykacji...;) hej, Stanka :)))
zak stanisława Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 eee, nie poprawiaj, będzie mu -pomimo- miło !to takie sympatyczne jak ktoś komuś...
HAYQ Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Świetne, niemal jak podpatrzone... i z humorem :) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 IN - świetne. Mi się to bardzo podoba. Chciałem wskazać najlepsze wersy ale mi wyszło że wszystkie. Pozdrawiam serdecznie
Reni Her Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 sceneria niczego sobie, park, zawstydzony księżyc bardzo mi sie spodobał, pozdrawiam R. :)
IN Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Reni Her HAYQ Piotrusiu Panie - dziękuję za zagląd i komentarz :)))))))))) klepnęło się no i już... słowo, że nie podpatrywałam! chyba na opak zrozumiałam rady Egzegety, który chciał mi pomóc przy poprzedniej wersji... no i pewnie się obraził...:(((((((( pozdrawiam Was serdecznie, a Ciebie Egzegeto o wybaczenie proszę, aaamen!
Rekomendowane odpowiedzi