IN Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 noc gra światłocieniem gasi spojrzenia i znów zapala twarze oddechy rzeźbi ciała drżenia przybliża znów oddala sen myśli są głodne i płoną tak rozsmakuj się we mnie raz jeszcze chcę ukołysać cię w sobie ---------------------------------------- napisało się jak widać... ulepszać to, czy wywalić?
egzegeta Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 wiem, że to taka kokieterio-prowokacja:) - "ulepszać to, czy wywalić?" Ale niech tam :) więc tak: osnowa niezła do lepszej wersji. jak noc, to noc bez żadnych światłocieni a propos - byłaś w nocy w parku? bez latarni ? no właśnie - tam tylko ciemność nie jest intruzem :)) poza tym "sen" - bo ta noc chyba "dzieje się" w konkretnej sytuacji skoro i ciała i oddechy i drżenia - i wtedy wyrzuciłbym ten sen no i puenta ? myślę, że Ty - INko wymyślisz ciekawszą nawet .. quasi-perwersyjną - byle nie obsceniczną:)) bo to pragnienie zbyt cukierkowe pozdrówka
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a ładnie tak? czytelnikowi zostawiać decyzję? niech się po głowie drapie nim siędzie na kanapie serial w TV oglądać zacznie gdzie nawet śmiać się będą za :)
zak stanisława Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 noc grą światłocieni gasi spojrzenia zapala twarze oddechy rzeźbi drżenia to przybliża to oddala sen myśli są głodne i płoną tak rozsmakuj się we mnie raz jeszcze chcę ukołysać cię * tez chcę!!!! Inko,sorki ukróciłam.. buziaki Inko!
IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Stanka, dzięki ;)))) cmooooook!
IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Sosno, zawiodłam się :( a kto niby ma mi powiedzieć, że jest do bani? sama sobie przecież nie powiem, no nie? :)))
IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Egzegeto, natchnąłeś mnie mam nową wersję genialną!!!! otóż i ona owa : w parku gdzie ciemność nie bywa intruzem latarnia mruga i gaśnie w bocznej alejce na liściach i darni tych dwoje na pewno nie zaśnie splecione na oślep nogi i ręce aż księżyc się zarumienił przysłonił pyzę puchatą chmurką tak zerka by nie widzieli a oni zdyszani lecz ciagle się spieszą och, byle zdążyc przed jutrem nim zmysły ostudzi powiew poranka wytańczyć chcą Kamasutrę teraz lepiej? ;)
egzegeta Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 czy lepiej ? zdecydowanie, przerosło moje oczekiwania SUPER!!! a miał być "sen" i "światłocień" zmodyfikowany czyli dwa wyrazy ze znakiem ? i coś z puentą, bo to: "chcę ukołysać cię w sobie" to :(((((
IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz Egzegeto, ten pierwszy wierszyk powinien mieć chyba inny tytuł i może niepotrzebnie wywaliłam "twoje"... bo było - "twoje myśli są głodne" bo peelowi chodzi zupełnie o coś innego, niżby się wydawało na pierwszy rzut oka ;) światłocień, gra i ukołysanie mają tu szersze znaczenie wywalić - wiadomo, że nie wywalę ale odłożę go na dłuuuuuugi czas do szuflady a może na zawsze ;) a przy tym drugim umieszczę dedykację dla Ciebie w końcu byłeś moją muzą (muzem?) ;))) :))) ps. szkoda, żeby to cudo kisiło się tutaj - dam je osobno!;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaostrzył mi się apetyt po przeczytaniu.:) A to chyba dobrze Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbieg okoliczności? Poczułam zupełnie to samo. Tak trzymać! :)))) Pozdrawiam bardzo ciepło:))
IN Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ewo :) Piotrze :) - bardzo, bardzo się cieszę, że zajrzeliście ostrzcie sobie apetyty, a ja z całych sił będę Wam w tym pomagać! ;) w zamian liczę na to, że będziecie kontrolować moją radosną twórczość która zdaje się zmierza w niewiadomym kierunku ;) dziękuję i pozdrawiam, :)))
Rekomendowane odpowiedzi