Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Zdarza mi się i to chyba za często. Będę musiał z tym powalczyć. Tylko muszę wstać ;))))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od częstych ukłonów to mi już tak zostało. :) Akupunktura.... znaczy dożylnie? Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co za różnica, nie ma przecież działu- MINIATURY! Piotrze, przewrotność twoja nie zna granic? nawet do księżyca pijesz?he he pozdrawiam ciepło/ ES Dzięki Satnisławo. Tak do księżyca. I do gwiazd. I do słońca. No dobra koniec marzeń bo wyjdę na największego opoja na orgu. Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Kasiu. To wszak jest miniatura. I liczy się że jednak znalazła w Pani oczach uznanie. Pozdrawiam również
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeznam szczerze, że sam gdy wstaję też nie zerkam w lustro. Aby uniknąć traumy. ;))) Pozdrawiam
Piotr_Płoszaj Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Fajniusie te dzieło, sympatyczne. Ach, gdybym się schylał po drożdże to sięgnąłbym po ogórka albo śledzia- tak dodatkowo, dla smaku :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię urozmaicenie, więc myślę że też bym nie pogardził :-) Dzięki za wizytę i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi