BlackSoul Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Nikt był straszny nie miał oczu, szyi, nosa twarz w letargu zastygła nadając się do fikcji bytu Nikt był smutny bo w sobie nie widział nic prócz obdartych nóg i zielonej trawy pod bokiem Razu pewnego jakaś Trwoga dopadła Nikta i w ciemność uciekła On, targany przejęciem pobiegł za Nią nie wiedząc, czemu tak raduje się serce jego pobladłe Był i zastygł między cząsteczkami czerni * Nikta, wypatruje się w gwiazdach
Jerzy Rybak Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 coś się Pani pomyliło z tymi przecinkami. twarz w letargu zastygła nadając się do fikcji bytu , serce jego pobladłe , cząsteczki czerni, etc. - kicz kontrolowany? ech /j
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 tym razem Nikt mnie nie przekona że coś w nim interesującego tym razem kiepski ten Ktoś zwany wierszem wieczności.
bajka-bajka Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "On, targany przejęciem pobiegł za Nią-----przejęty pobiegł za Nia nie wiedząc, czemu tak raduje się-------nie wiedząc dlaczego raduje się serce jego pobladłe"-----jego pobladłe serce ------------------------------------------------ takie moje, małe myśli, ale ogólnie to nie bardzo mi się widzi, choć pomysł niezły.....popracowałbyś nad tym i będzie ok......pozdarwiam ;)
Pancolek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 No faktycznie nienajlepiej to wyszło. Niby coś drzemie w tym wierszu, ale mam wrażenie, że nietrafnie dobrała Pan/Pani słowa. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi