egzegeta Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 zapytałem recepcjonistki czyja to wina że nie mam dobrej lampki i przyniesiono mi lampkę dobrego wina
zak stanisława Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 no proszę , miniówki niezłe...
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Następnym razem gdy będę nocował w hotelu specjalnie zepsuję wszystkie lampki w pokoju. Kilka jest lepsze od jednej :) Pozdrawiam
IN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 +++++++++++++++ kocham takie miniaturki hej!
Marlett Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wiktorze! ja też chcę...może być czerwone ,wytrawna. PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 i wszystko jasne, pozdrawiam ciepło
egzegeta Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 dziękuję :) pozdrawiam słonecznie tzn.jeszcze znośnym słońcem, bo ponoć od maja da nam popalić .... latoś :))
allena Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a za co ta lampka wina?a tą drugą też przyniesiono? nie wiem, ale samo powiedzenie "nie mam dobrej lamki" dla mnie niezrozumiałe bo "dobrej" to niby jak dobrej? Chyba, że chodzi o sam wyraz "dobry" z rozmysłem użyty dwa razy.:) A. Ps.chyba.że to nie o hotel chodzi? Recepcjonistki teraz wszędzie pracują podobnie jak doradcy, choć wcale nie doradzają:)
egzegeta Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrej= sprawnej dobra, dobry ma tak szerokie znaczenie jak szeroka jest mowa :) dobra pogoda czyli jaka ? upalne dni czy deszczowe, bo ja lubię deszcz pojęcie względne dobra dziewczyna - uczciwa, pracowita itd. dobra dziewczyna - skora do wszelkich uciech dobra lampa - pasująca do wnętrza pokoju, właściwa, odpowiednia dobra lampa - sprawna, bo np. ta druga jest niedobra, niesprawna ale o czym ja tu piszę :( przecież chodzi o grę słów, o nic więcej
ula Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 soczysta. na tak. właściwie nawet zachciało mi się pić:-)
egzegeta Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, że nie mogę zaserwować czegoś z wytrawnym gestem :)) pozdrawiam
ula Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, że nie mogę zaserwować czegoś z wytrawnym gestem :)) pozdrawiam to nic, że nie możesz; wierzę Ci za to, że chcesz:-) PS a że "chcieć to móc"...;-) może kiedyś? pozrd
Rekomendowane odpowiedzi