były__premier Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jestem piekłem ego, niepokojem jestem w tym co mnie otacza, jestem bo byłem z wami, a teraz umieram przeżuwając ostatni gryz szczęścia: mam nową komórę, nowe id, regon teraz możecie mi naskoczyć wy pospolici, normalni, ubrani w sieciach ja moje, moje ja - oddaj im wolność
Jego Alter Ego Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 przepraszam,ale..co Ci się stało?bo nie wiem czy mam to traktować poważnie czy jako tymczasowe zaćmienie:)
Spiro Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 były lepsze, były. ego peela wali po oczach, że w deprechę nie uwierzę. może to nadmiar słońca dzisiaj (podobno pomaga w tych stanach) pozdrawiam
Rafał_Leniar Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 na kolanie się pisało... Chyba...
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Matko Boska! Szok lekki... ;)
były__premier Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 bardzo dobry wiersz. pozdrawiam autora;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem niebem ego, spokojem jestem obok co mnie otacza, byłem bo jestem z wami, a teraz zmartwychwtsaję przeżuwając ostatni gryz głupoty: mam nową komórę, nowe id, regon teraz możecie mi naskoczyć wy pospolici, normalni, ubrani w sieciach ja moje, nie moje ja - zabij ich jestem piekłem ego, przyjdziesz w kajdanach Tak mi się jakoś, postrafiam Pielkszima Poesji.
były__premier Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem niebem ego, spokojem jestem obok co mnie otacza, byłem bo jestem z wami, a teraz zmartwychwtsaję przeżuwając ostatni gryz głupoty: mam nową komórę, nowe id, regon teraz możecie mi naskoczyć wy pospolici, normalni, ubrani w sieciach ja moje, nie moje ja - zabij ich jestem piekłem ego, przyjdziesz w kajdanach Tak mi się jakoś, postrafiam Pielkszima Poesji. no! bardzo ładny interpoezyjny wierszyk:) brawo Stefanie, brawo!!!
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem niebem ego, spokojem jestem obok co mnie otacza, byłem bo jestem z wami, a teraz zmartwychwtsaję przeżuwając ostatni gryz głupoty: mam nową komórę, nowe id, regon teraz możecie mi naskoczyć wy pospolici, normalni, ubrani w sieciach ja moje, nie moje ja - zabij ich jestem piekłem ego, przyjdziesz w kajdanach Tak mi się jakoś, postrafiam Pielkszima Poesji. no! bardzo ładny interpoezyjny wierszyk:) brawo Stefanie, brawo!!! Cieszę się, że interpoezja ma zrozumienie. Chciałem trochę optymizmu, etc...postrafiam.
były__premier Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no! bardzo ładny interpoezyjny wierszyk:) brawo Stefanie, brawo!!! Cieszę się, że interpoezja ma zrozumienie. Chciałem trochę optymizmu, etc...postrafiam. a mój jest pesymistyczny? odstrafiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 No nie, raczej, albo więcej, opty, uwolnieniem...,płokosłafie.
Jerzy Rybak Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 autor pewnie myśli, że jest błyskotliwy niniejszym wyprowadzam z błędu: dupa /j
były__premier Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myli się pan, jestem nudny i nieciekawy. pozdry /j
adam sosna Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 polecam dedół - środek znakomity(lepszy niż deprim, po którym rybki w moim akwarium pływają grzbietem) :):):)
były__premier Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. thx;)
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 pisanie na kolanie momentami niezłe tylko momentami lepiej pisujesz... wieczności.
były__premier Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie na kolanie, zaręczam;)
Espena_Sway Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Premierze, może chodziŁo o swoisty eksperyment, jestem niestety na nie. nic specjalnego, a u Ciebie zwykle jest dobrze :) pozdrawiam serdecznie Espena :)
były__premier Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
Rekomendowane odpowiedzi