Marlett Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 jeśli mi nie wybaczysz schowaj gwiazdkę w szufladzie moja wiara w ciebie znowu będzie w nieładzie napisz mi smutny wierszyk taki co czyta się w nocy pies bezpański u ciebie znajdzie więcej pomocy zagladaj do niej często sprawdzaj czy nadal świeci jeśli zostanie garstką popiołu po prostu wyrzuć ją w śmieci
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zestawienie bardziej by mi się podobało bez "nie" w pierwszym wersie. Wiersz dawałby wtedy nadzieje. Może: "Jeśli mi kiedyś wybaczysz". Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Piotrze! Peelka jest bardzo smutna brak nadziei, czeka na pocieszenie. Chciałaby bez ''nie'',ale jak widać nie zawsze może tak być:)) Słonka życzę:) Słucham Piotra Rubika..''niech mówią''
HAYQ Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Wiersz mi się podoba, tylko z rytmem przydałoby się coś zrobić. Jest nieregularny, może i tak miało być... ale w każdej zwrotce inaczej - trochę "szarpie". Pozdrawiam.
IN Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej Marlett pozwoliłam sobie przerobić po swojemu ;))) a jeśli mi nie wybaczysz to gwiazdkę schowaj w szufladzie bo moja ufność ku tobie będzie w okropnym nieładzie pisz dla mnie smutne wierszyki takie co czyta się w nocy u ciebie jak pies bezpański zapragnę szukać pomocy zaglądaj często w szufladę i sprawdzaj czy jeszcze świeci zobaczysz garstkę popiołu po prostu wrzuć ją do śmieci
adam sosna Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 leże, myśle, oni spędzili noc na polanie, środek polany zajmował stawek i w nim znaleźli gwiazdkę rano mają do wyboru dwie drog cdn. i
Marlett Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej Marlett pozwoliłam sobie przerobić po swojemu ;))) a jeśli mi nie wybaczysz to gwiazdkę schowaj w szufladzie bo moja ufność ku tobie będzie w okropnym nieładzie pisz dla mnie smutne wierszyki takie co czyta się w nocy u ciebie jak pies bezpański zapragnę szukać pomocy zaglądaj często w szufladę i sprawdzaj czy jeszcze świeci zobaczysz garstkę popiołu po prostu wrzuć ją do śmieci IN! widzę ,ze szczypiorek jest oki:)) Dziękuję za podpowiedź. To jest zarys ,bo zgłosek jeszcze nie liczyłam. Wiem ,jeszcze sporo pracy,wykorzystam ''coś''z Twojej propozycji. Serdeczności:))
Marlett Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam!!!!!!!!! ona szuka....drogi.
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się zrymowało Tobie Marlletko, może być i takie zamyślenie, pokombinuj coś z tą szufladą, może zamienić jedną z nich, nieznacznie pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Judyt! wspaniała Pocieszycielko! jest to dalszy ciąg ''w zapomnieniu''. Nie wiem czy postanie jeszcze trzecia część,to zależy...:) Dziękuję :) Słońca życzę.
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Oj Marletkko chyba pomyliłaś osoby:) niech powstaje i trzecia, a jak, dziękczynne słonka zostawiam, pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! nie pomyliłam:)) Wiem co i do kogo piszę :))) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja? Buźka:))
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Marlettko co piszesz to pewnie wiesz-racja, ale to drugie wątpię. Pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja? Buźka:)) wiesz Marletti, ze mówię zwykle wedle swego widzimiśka, ale nie udaję kiedy nie podoba się mi. i nie podoba się mi :((( chyba łacniej mu by było gdybyś go zrobiła z białym (barszczem) natomiast co mi się podoba- ze próbujesz zrobić sobie inaczej wiersz. kurcze nie lubię czytać w kółko takich samych wierszy, dlatego uwielbiam jak ludzie piszą różne :)) to fajne jest Dzie wanno! masz swoją rację . Ja lubię biały barszcz,ale czasem i kapuśniaczku trza:) Dzięki serdeczne. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jeśli mi nie wybaczysz schowaj gwiazdę w szufladzie a moja wiara w ciebie znowu będzie w nieładzie napisz mi smutny wierszyk taki co czyta się w nocy pies bezpański u ciebie znajdzie wiecej pomocy zagladaj do niej często sprawdzaj czy nadal świeci jeśli garstką popiołu proste- wyrzuć do śmieci Marlett, sory, może w ten deseń? pozdrawiam ciepło ES
Marlett Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu! Spodobała się Twoja wersj. Wiele skorzystałam i za to serdecznie dziękuję. Pewnie to będzie ostateczna wersja:))) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi