jasna Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 stoję w oknie bezlistne dotąd drzewa zasłaniają mi Bóbr
Rafał_Leniar Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W haiku ponoć nie ma żadnego "ja".
jasna Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W haiku ponoć nie ma żadnego "ja". W komentarzu do Twoich "posągów" wkleiłam linki, gdzie dowiesz się troszkę więcej o haiku. Serdecznie pozdrawiam, jasna :-)))
Siela Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Wybacz moją niewiedzę: co to znaczy - "zasłaniają mi bóbr"? Jak już, to chyba bobra lub bór?? Pozdrawiam :)
allena Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a rzeka Bóbr? Geografia się kłania:) A.
jasna Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a rzeka Bóbr? Geografia się kłania:) A. Dzięki Allena :-)) Przemku, ja naprawdę wiem co mi zasłaniają drzewa ;-) Powinnam nazwę rzeki zapisać w ten sposób Bóbr, być może wtedy nie byłoby wątpliwości. jasna :-)
Siela Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 uuuups Ale siara :) Ale zawsze mogę powiedzieć, że mam dopiero 13 lat... Pozdro
jasna Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie to tak? Teraz wychodzi, że ja jestem starsza ;( A Bóbr to taka mała rzeczka. Właściwie rzeczułka, więc się nie przejmuj. Całe życie człowiek się uczy :-)) jasna :-))
Rekomendowane odpowiedzi