Ewa_Kos Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 najmniejszy ze światów zamknięty w szkle wydaje się inny dla zmęczonych oczu pijesz bo musisz uzdrowić świat chorą rzeczywistość zamienić w raj nowe postanowienia już czekają wykonać nie zdążysz - wytrzeźwiejesz
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 a trzezwienie jest straszne, i od nowa zaczyna się... dobre! Ewuś, kosy w nosy!!!!
Tali Maciej Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hie hie jak tak wczoraj miałem(-: kurna chatka a jakby to trochu zakamuflować co by nie było tak na tacy podane co by se czytelnik musaił pogłówkować pozdrawiam śmingowo-dingowo
Ewa_Kos Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maćku a ci mom takich cytelników co jak im nie powiym co i jak to nii w ząb:))) Dzięki zamiłe słowa i pozdrawiam jeszcze świątecznie:)))
Ewa_Kos Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bardzo. Trzeźwienie to nic takiego - gorsze, że z tego co się obiecało nic nie wychodzi zamiast kłania się amnezja:)))
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 no jasne ze nie wychodzi, butelka pzreciez taka ciasna.......he he
Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A ja znalazłem złoty sposób na trzeźwienie. Klinika. :))))))))) Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Piotr Jasiński :):):):):):):):) jest lepszy sposób na przyjaciela-kaca - nie trzeźwieć Ewa Kos tak to jest gdy whiskas z whisky stoją na jednej półce :):):):):):):):)
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja właśnie o tym. Jak przychodzi ten niezbyt błogosłwiony stan to ja wtedy wypijam klinika lub najlepij dwa kliniki i wszystko wraca do normy :-)
Judyt Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 może jednak nie, Ewo zdaje się że widziałam coś innego w Twoim wykonaniu pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Kiedy myśli zawirowane.. możliwe jest wszystko:) Ja pomimo:))...plusa daję. Serdecznie pozdrawiaM.
IN Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sama prawda, mus wymaga poświęceń błogosławieni ci, co nie trzeźwieją... z tego musu oczywiście i wcale nie takie znowu kawanaławowe, rzekłabym, że refleksyjne raczej no i w moim klimacie ;) :)))
kalina kowalska Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ewuś, jak na miniaturkę to dla mnie zbyt rozwlekłe, ale ja jestem przypadek lubujący się w esencji i dla mnie tyle słów to już pełny metraż:))) ja bym z tego tyle np:musisz uzdrowić najmniejszy ze światów zamknięty w szkle raj - póki nie wytrzeźwiejesz pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No przecież cały czas czekałam na Ciebie, bo Ty Spec od mini i trafiłas akurat - samą esencję wyłowiłaś, za co serdeczne dzięki:))))) i uśmiech:)))
kalina kowalska Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 hehe, wyłowić można jak jest co, to ty 'zarybiłaś' to jezioro przepitych marzeń:))) dobrze zaobserwowalaś pozdr
Rekomendowane odpowiedzi