Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 jak wyżej po prostu
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Kamilo, żeby nikogo nie obrazić nie napiszę konkretnie. Niech to się stanie ogólną zasadą poezji.org ;p ale rzekłam...
Fagot Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Podpisuje się pod apelem :-) pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 :) serdecznie i wesołych
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 4. Użytkownik ma prawo do: tekst dyskusji n i e m o ż e o b r a ż a ć osób trzecich lub b e z p o ś r e d n i o z a i n t e r e s o w a n y c h dyskusją. uderz w stół a nożyce się odezwą a propos, skąd pan wie, o kogo chodzi? poczuł się pan wywołany do tablicy? proszę wypowiadać się na temat albo nie śmiecić (wypowiadanie się na temat chyba też jest w regulaminie) pozdrawiam serdecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I niech ktoś mi powie że w starych przysłowiach nie kryje się prawdziwa mądrość. Popieram i również wesołych
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uderz w stół a nożyce się odezwą a propos, skąd pan wie, o kogo chodzi? poczuł się pan wywołany do tablicy? proszę wypowiadać się na temat albo nie śmiecić (wypowiadanie się na temat chyba też jest w regulaminie) pozdrawiam serdecznie Prosze czytac uważnie - Regulamin dotyczy także obrazania osób trzecich - Twój komentarz dotyczy własnie ich (osób trzecich - blizej nieokreslonych "osobników zidiociałych" jak sie wyraziłaś). Nie mnie bezposrednio. występuje pan w obronie ludu?
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 no a ja? kto mi powie, co ze mną?
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a ja!! a ja!!! nikt mi niekocha, nikt mnie nie przytuli ;P
Spiro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kocham wszystkich ludzi. zidiociałych też, tylko staram się z daleka. noramlnych ludzi tym bardziej kocham, tylko nie wiem jak się wirtualnie przytula :)
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak! :)
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 :D a teraz niech każdy kogoś przytuli;p
Lucy Rams Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ostrzegałam cię kolego. idź teraz i połóż poduszke na dupę bo mamusia zaraz ci tyłek złoi. i powiem jedno...tez jestem wariatką więc dyskusje ze mną zbędne. wariat z wariatem umie się dogadać, prawda??? co do ignorancji róbta co chceta. każdy ma prawo do wypowiedzi i frustracji. Bartoszu, już dzwonię do mamusi :) serdecznie i jajecznie pozdrawiam i jeszcze na spokojnie. let su
Mr.Suicide Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Boję się podpisywać pod apelem,bo się jeszcze okaże,że też jestem zidiociały.Ale co mi tam :P Podpisuję się: Mr.Suicide,Dominik. Ja też,ja też,ja też chcę :)
ot i anka Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a może apel powinien brzmieć "przytulajmy wszystkich nieprzystosowanych/ przystosowanych inaczej/ pomijanych (przez co potem robią się zidiociali, bo chcą żeby ktoś na nich zwrócił uwagę) ? trzeba uderzać w przyczyny nie skutki:)))
teraa Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 sprawdźmy jakie mamy korzysci zatrudniając niepełnosprawnych
Rekomendowane odpowiedzi