Ewa_Kos Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 stary a ciągle trzymał się mocno z żółtego piachu w niebo wyrastał sobą zachwycał dawał schronienie taki zwyczajny las iglasty i w niebyt odeszły blond doznania uroczy uśmiech błyszczące oczy latem jagody i kosze grzybów późną jesienią kwitnące wrzosy dziś to już tylko chciałam powiedzieć że tego lasu dawno tam nie ma nowiutkie meble stoją w salonie a pachną sosną jak tamte drzewa
Fanaberka Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lasy odrastają. Pozdrawiam :-)
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A u mnie jest. ;))) Ładny sosnowy las, przeszywany brzezinką. Są jagody i wrzosy. Tylko grzybów mało bo za blisko miasta:( Fajny, choć szkoda drzew. Można by troszkę zrytmizować. Czasem jest 9, a czasem 10 sylab i średniówki różnie wypadają. No i jeszcze rym w pierwszej strofie "urzekał" - "wyrastał". Mała zamiana słów w którymś wersie by wystarczyła. Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 bez komentarza - taki smutny a może dobry koniec kto wie? wiersz mi się podoba
Ernest Krociel Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ja jestem przeciwko wycinaniu lasów, nie wiem jak reszta:) pozdr
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest ich więcej niż myślisz, tam gdzie były pola wszystko zostało zalesione, a lasy - jak mówi Ewa pachną u nas w salonach, i dobrze- zdrowo, meble płytowe są BE! Ewuś urzekający wiersz Kosy w nosy! Es
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest ich więcej niż myślisz, tam gdzie były pola wszystko zostało zalesione, a lasy - jak mówi Ewa pachną u nas w salonach, i dobrze- zdrowo, meble płytowe są BE! Ewuś urzekający wiersz Kosy w nosy! Es Masz rację S. Kosy na sosny (nie mylić) i dalej świergolić w rytmie wiosny!
IN Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 kiedyś miałam własny sosnowy lasek posadził go dziadziuś kiedy się urodziłam... i rósł sobie razem ze mną, biegałam do niego na maślaki - jedyne grzyby na których się znam (poza muchomorem w kropki;) nawet nie wiem, czy jeszcze jest... mam mnóstwo sośniny w mieszkaniu ;), jeszcze trochę pachnie fajny wiersz, taki do zadumania ;) :)))
Ewa_Kos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest ich więcej niż myślisz, tam gdzie były pola wszystko zostało zalesione, a lasy - jak mówi Ewa pachną u nas w salonach, i dobrze- zdrowo, meble płytowe są BE! Ewuś urzekający wiersz Kosy w nosy! Es Masz rację S. Kosy na sosny (nie mylić) i dalej świergolić w rytmie wiosny! A żebyś wiedział i szkoda, że nie słyszysz naszego świergolenia - na święta mamy odświętne świergolenie:))) Dzięki i pozdrawiam:)))
Ewa_Kos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Inko i miło Cię gościć - na szczęście ja mam swój "iglasek" Sama go sadziłam - ile to radości:))) Pozdrawiam serdecznie:))
Marlett Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Cząstkę lasu sosnowego można mieć w domu. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Albo gałązkę albo ...mebelek:))))) Dziękuję Marlett za odwiedziny.Miło mi bardzo i pozdrawiam serdecznie:))))
Ewa_Kos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest ich więcej niż myślisz, tam gdzie były pola wszystko zostało zalesione, a lasy - jak mówi Ewa pachną u nas w salonach, i dobrze- zdrowo, meble płytowe są BE! Ewuś urzekający wiersz Kosy w nosy! Es Dzięki Stasiu - kartka poleciła do dom!!!!!
Ewa_Kos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też przeciwko i zawsze się zastanawiam czy można nie wycinać i nie niszczyć tego co już urosło? Dziękuję i pozdrawiam serdecznie:))
Ewa_Kos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo lubię las i dzięki za komentarz i pozdrawiam serdecznie:))))
Rekomendowane odpowiedzi