Spiro Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 mam problemy współczesnego człowieka ciebie i w perspektywie muchy w nosie jałowa bliskość smród lizolu wrażenie suchości oraz krwotok może utrzymać się przez kilka miesięcy kolejno zapycham dziurki i przez moment mam nadzieję niepotrzebny klucz żeby zrozumieć i tak nie wstanę słyszę jak wołasz ale nie będę rozmawiał o przyszłości Platonie i koncepcji duszy znowu myślę jak oszukać najlepiej w łóżku kto dał ci prawo budzić koszmary wyżerać po kawałku wszystko między nami a kiedyś naprawdę czułem doskonale że jesteś sumienna zbierz co jeszcze zostało prochy zostaw w spokoju
Marlett Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Spiro ! Jeden z Twoich lepszych wierszy. Rozumiem -jeszcze nie do końca, ale staram się, nie wiem czy to dobrze, czy powinnam. ''kto dał ci prawo budzić koszmary wyżerać po kawałku wszystko między nami a kiedyś naprawdę czułem doskonale że jesteś sumienna'' Pozdrawiam.
IN Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 wyczytałam coś dla siebie korci mnie aby oddzielić - najlepiej w łóżku ale to moje czytanie, moja interpretacja pozdrawiam z palemką ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Po pierwszym czytaniu dochodzę do wniosku, że muszę przeczytać go jeszcze raz. Albo lepiej dwa. Wtedy coś może więcej od siebie. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 bardzo dobry:) podoba mi się, nie trzeba się wczytywać, dwa razy moje oko zawisło i muszę powiedzieć, że jest w tym utworze pewne wyrachowanie,to wyszło! pozdrawiam ciepło
Spiro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po to głównie wkeiłem. jestem ciekaw jak teksicior zostanie odczytany. warsztatowo pewnie jak zwykle bardzo dużo brakuje, aczkolwiek chaos był zamierzony
Spiro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotr, zapraszam i czekam komentów oraz uwag
Spiro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Judyt. wyrachowanie? ano jest, fakt. a więcej uwag i sugestii zmian?
Spiro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomyślę nad łóżkiem. dzięki za uwagi pozdrawiam (teraz to już chyba z jajem ;))
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 tutaj Pl jest typowym cywilizowanym człowiekiem, z chandrami, wyjałowionym sercem, przy którym ktoś, kiedyś .. teraz tylko koszmar leżący obok bez czucia.... podoba mi się, tak prawdziwy aż do bólu. jajem malowanym,ES
Spiro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 częściowo masz rację. są tu jednak inne płaszczyzny. mam nadzieję, że możliwe do odczytania. stąd trochę chaotyczna wypowiedź.
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lizol,( szpital) krwotok, zatkane dziurki (od nos) chyba jednak jest to wypowiedz człowieka złożonego "chorobą," nie bojącego się seksu?
Fanaberka Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 To jest o seksie w specyficznych, dość jasno określonych przez Autora okolicznościach. Wiersz lekko wstrząsający. Podoba mi się. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Podoba mi się taki trochę wysublimowany sposób napisania NA TEMAT:))) Pozdrawiam serdecznie i forma też oki! :)))
Rekomendowane odpowiedzi