sachmario Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 łamany nieżądem dąże do gównobytu! sterowany namiętnością swego bezmuzgowia stolec bolec czarnuch żyd chcemm nie mam-zdobęde?? musem!! bo piekna jak gwiazda na niebie bo metafora jak poeta bo piękna matafora jak kupa w klozecie zawinęta w gazecie zakraszona motywem deus deus deus kosmateus i morele będz dla wszystkich poetów wskazówka
Ewa_Kos Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bax!!!!
Marlett Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 założyłeś nicka ..i prosto do nocnika?
IN Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja naiwna myślała, że wskazówki są potrzebne zegarmistrzom do zegarków....
zak stanisława Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 naiwnośc to cnota, dzisiaj tynfa warta...
Piotr_Jasiński Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Może częściej na języku polskim w szkole bywaj. Tam uczą takich śmiesznych zasad potocznie zwanych "ortografia". Jest to wiedza niezbędna dla wskazówkodawców. Bez niej stają się śmieszni, że niewiadomoco.
Mały Książę Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ten wiersz robi wrazenie dech zapiera a co najwazniesze wywoluje emocje jest jak Dyzma na salonach pzdr MK
sachmario Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 proponuje wypowiadac sie osoba ktore choc poniekad zrozumieja tytul a wtedy beda mogly jechac po mnnie jak po burej suce i umniejszac moim konceptom pozdrawiam wszystkich "poetow" wylaniajacych sie z czelusci oka ciemnosci
sachmario Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 zapomnialem dodac : dobrzae ze sie wiekszosci nie podoba i uwazaja za poetycka kakofonie bo jeli bylo by inaczej na wspak to zle by znaczylo o mnie -banda rozkapryszonych urwipolciow-bo nie do mnie te pseudokarykatury krytyki
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brak polskich znaków mogłbym zrozumieć - choć w wierszu się pojawiają więc jest to ignorancja czytelnika. Niestety aby móc krytykować należy posiadać odrobinę autorytetu. W przeciwnym wypadku jest to jak sam napisałeś bełkot rozkapryszonego urwipołcia, który nie został pochwalony, choć sam uważa że taka poczwała mu się jak najbardziej należała. Chcesz zyskać w oczach innych pokaż klasę, chcesz zostać obśmiany pokaż chamstwo i ignorancję. Prosta zasada.
Rekomendowane odpowiedzi