Joanna Dęblińska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oczy wypełnione diamentami piękno skrywane i widoczne patrzy z góry choć bez egoizmu bez wyższości dobroć przeplatana szaleństwem oryginalność i prostota czerń i biel a wszystko to w niej jedynej niepowtarzalnej
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dużo ONA ma przymiotów, podmiot zachwycony. A dla mnie trochę to nieczytelne. Najbardziej zastanawia : "dobroć przeplatana szaleństwem oryginalność i prostota" . Czyżby zwyczajność była obiektem westchnień? Wszak niepowtarzalna jest... Z codzienności pozdrawiam. A.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kiedy widze takie wiersze to nawet mi sie nie chce czytac do konca- musze to powiedziec.Wiersz jest nijaki,nie ma zadnych ciekawych metafor i zabiegow stylistycznych.. nie czuje w nim autorki.Nie poruszyl mnie ten wiersz, zwlaszcza ze zdaje sie nie miec zakonczenia.Jest jakby urwany
Joanna Dęblińska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuje za komentarze. mile widziane byłby rady, co zrobić, aby następny wiersz nie był tak samo zły jak ten...
Rekomendowane odpowiedzi