Lady_Supay Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 biurko krzyczy że jestem w fazie impotencji intelektualnej gdy ślęczę cielęco sparaliżowana formą i figurą czasami wystarczy mi zastrzyk klamerka czy za ciasny stanik by dostarczyć osobliwych doznań tymczasem za oknem energia w pigułce - dwieście procent normy legło pod gruzami zmysłowej bezczynności
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Czytam znowu, coraz ciekawiej odbieram Twoje rozliczenie. Pozdrawiam, Stefan. Aha, impotencja intelektualna przemija.
Atena Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 oby więcej takich efektów zmysłowej bezczynności pyszne:) pozdrowienia
Julia Valentine Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 dobre i tyle, bo cóż więcej trzeba? :) pozdrawiam serdecznie
Mr.Suicide Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Intelektualna impotencja- to genialne :) Nie będę się bawić w cytowanie,bo prawie każda fraza zasługuje na uznanie. Bardzo dobry. Pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Szanowna Lady wierszyk nie może sie nie podobać ale wtrącam swoje 3 gr jest: czasami wystarczy mi zastrzyk klamerka czy za ciasny stanik by dostarczyć osobliwych doznań wystarczy ...by dostarczyć ... doznań:( wg mnie chyba lepiej: czasami wystarczy mi zastrzyk klamerka czy za ciasny stanik by doznać osobliwych wrażeń Pozdrawiam Panią:)
Ewa_Kos Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Podoba mi się takie zestawienie "rozliczeniowe i myślę, że ciasne buty też miałyby crobić:))) Posyłam wiosenne uśmiechy i pozdrowienia takoweż:)))) EK
zak stanisława Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 o klamerce na szyi wiem od B. Tyszkiewicz, może zastosuję?..... Super tak miło o przemijaniu, palmowo, ES pamiętaj: jutro po święceniu,połknij bazi,coby gardło nie bolało cały rok...sprawdziłam, działa!!!!!
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na czym jest to bazi?
zak stanisława Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na czym jest to bazi? na kotku... Stef na kotku... wierzbowymmmm, he he
Espena_Sway Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 cześć :) jest dobrze, momentami nawet bardzo. jedyne, co wzbudza moje wątpliwości, to trzecia zwrotka. mam taki koncept tymczasem za oknem energia - dwieście procent normy legło pod gruzami zmysłowej bezczynności moim skromnym teraz się lepiej czyta, serdeczności Espena :)
Lady_Supay Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Za miłe słowa WSZYSTKIM serdeczne Bóg zapłać. Egzegeto, Słonko - sama nie wiem... ;) ale przemyślę. Stasiu, przetestowałam, choć trochę trudno było. ;) Teraz poczekam na przekonanie. :) Espenko, ta pigułka jest mi potrzebna. Chodzi o koncentrację i jej opozycję. :) Słonka i pięknych jajek!
Rekomendowane odpowiedzi