Beenie M Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 wiekowy dyrektor z uroczej Zawoi pisząc oświadczenie dwoi się i troi czy ma pisać że był zuchem potem ZHP-owym druhem chyba się nie przyzna o stołek się boi
HAYQ Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Rozumiem jego frustrację, bo też kiedyś na wakacje mama mi wzięła dwie bluzki - czerwone, jak sztandar ruski, nie wiem, jak przejdę lustrację. P.S. Do tego... chodziłem na pochód, a dziś - mam... czerwony samochód. :(
Beenie M Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 więcej ma chłop dylematów niż ustawa przewiduje co napisać co zataić dniem i nocą tym się truje w maju w czasie akademii nosił sztandar z sierpem młotem dzisiaj myśli pan dyrektor czy nie będzie to kłopotem na obozach i wycieczkach nie pogardzał też „Katiuszą” którą śpiewał acapella może za to go nie ruszą
HAYQ Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 A była też piosenka o pewnym Czapajewie. Dziś wiem, że tekst jej wtedy - problemów był zarzewiem. Łeb właśnie rwałem hydrze i na głos ją śpiewałem aż przyszli milicjanci - podobno... fałszowałem.
Beenie M Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 i ja pieła etu piesniu o ruskom gieroje ale im się podobało to śpiewanie moje
HAYQ Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Patamu, szto Ty pa ruski pieła i nie panimali. Mnie brat wersji nauczył polskiej i nawet pochwalił. Lecz ojciec miał inne zdanie - obaj dostaliśmy lanie.
Beenie M Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 śpiew był moją mocną stroną a szczególnie ten biesiadny pewnie w treść się nie wgryzali zauroczył ich głos ładny a że śpiewać nas uczono na wszelkie okazje święta piosnek znaliśmy bez liku dzisiaj trudno by spamiętać
Duilla Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muzyka łagodzi obyczaje tak mi się przynajmniej wydaje wszelkie bariery przełamuje gdy Nam Beenie podśpiewuje.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 I ja dodam coś w temacie - też śpiewałem …po wypłacie, szła dzieweczka, o góralu i nikt nie ma o to żalu.
Rekomendowane odpowiedzi