IN Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 nie lubię wstać lewą nogą nie lubię trzynastych piątków takich, co nie chcą choć mogą oraz od reguł wyjątków mrówek egipskich w cukrze i miodu w cudzej gębie gadki o lepszym jutrze w igrzyskach o wyższą grzędę gdy państwo z wielkiej miłości kieszenie moje drenuje ale najbardziej mnie złości kiedy mi życie - spamujesz --------------------------------------------- qń jaki jest każdy widzi cóż więcej mogę dodać... ano nic ;)
Luna Mi Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 to chyba historia z tych "siedzi na kanapie i "ma-za-złe" podobamisie :-)
Niewierny Tomasz Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Fajna rymowanka. Zapomniałaś jeszcze o ciemnościach egipskich;) Pozdrawiam
IN Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego jeszcze nie doświadczyłam ;)))
IN Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;))) tak mi się klepie do rymu pozdrawiam, :)
Spiro Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 nie lubię wstać lewą nogą i trzynastego piątków tak mi się przerobiło. trzynasty piątek nie musi wypadać trzynastego, szczególnie jeśli nie wiadomo od kiedy liczyć piątki i do ilu. przede wszystkim jednak "trzynaste piątki" źle się według mnie czytają i chciałem uzasadnić zmianę. pozdrawiam ;)
adam sosna Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 to bardzo bardzonie lubię wstać lewą nogą nie lubię trzynastych piątków takich, co nie chcą choć mogą oraz od reguł wyjątków reszta bardzo podobamisię
Reni Her Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 ja też nie lubię wstawać lewą nogą, wiersz przypadł mi do gustu,wiosennie pozdrawiam ;)
HAYQ Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Nie lubimy podobnie ;) dlatego wiersz bardzo mi sie podoba. Co do miodu w czyjejś gębie - nie przeszkadza, jesli spełnia warunek - że jest z własnej pasieki. Reszta super. Pozdrawiam.
IN Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wgląd i zainteresowanie :)) masz rację z tymi piątkami i pewnie poprawię chociaż "trzynaste piątki" mają w sobie przekorę coś ostatnio mam wenę na głupawe rymowanki ale może lepsze takie coś niż wydumanie-wymuszony wierchoł...? pozdrawiam, ;))
IN Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to możemy razem nie lubić ;) kwestia nielubienia raczej pozostaje otwarta można z tego zrobić całą litanię jak mnie coś wkurzy to dopiszę może to będzie utwór mojego życia...? pzdrawiam, :)))
IN Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się :) dziękuję za wpis pozdrawiam wieczorowo ale też wiosennie :)))
IN Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co do tego miodu masz nieco racji ale ci u ktorych go lubię nie mają gęby, tylko buźkę ;) pozdrawiam, :)))
IN Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak... ale mam nadzieję, że mnie lubisz..;)))
adam sosna Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 długi wiersz będzie??? :):):):)
IN Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakoby litania..;) chyba krócej byłoby napisać co lubię, lubię być zadowolona i odrobinę zamglona ;)))
Marlett Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jeśli nie miód,to może trochę jadu? ..pszczelego. Pozdrówka.
IN Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ma działanie lecznicze, pod warunkiem, że nie jest się uczulonym a ja nie jestem.... ;)))
Marlett Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 ..ja też nie jestem alergiczką, więc trochę ścinek nie zaszkodzi:)) a ostatnio jest ich sporo....:) :) Czytajmy...
Rekomendowane odpowiedzi