Mr.Suicide Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziewczyna też może to my w takim razie bardzo chętnie :P
Michał Barański Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ja do tego - hmm - ręki nie przyłożę;)
Olesia Apropos Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 a ma pan coś w zamian? przecież to wszystko dla Ojczyzny ratowania...
Michał Barański Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 lepiej z nim za morze. ps owszem. ps2 jaki tam pan, nawet tej wielbłądziej skóry ni ma:)
vacker_flickan Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 odzew mnie rozczarował zero świadomości obywatelskiej, zero patriotyzmu zero poczucia odpowiedzialności za dobro ogółu wstyd i hańba
marcze Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wstyd mi. :( Chciałabym się zrehabilitować, więc jeśli można z daleka (weźmy na to miotłą), z opaską na oczach, to w imię Ojczyzny!
vacker_flickan Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wstyd mi. :( Chciałabym się zrehabilitować, więc jeśli można z daleka (weźmy na to miotłą), z opaską na oczach, to w imię Ojczyzny! gwałt z daleka miotłą? hmmm, to mnie delikatnie podnosi na duchu żywią i bronią!
Górówka Meduza Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 nie chcę was straszyć ale scena polityczna według mnie to niestety lustro tacy właśnie jesteśmy rada chodzić na wybory (bo z tym to są zawsze straszne problemy) i nie wybierać idiotów bo inaczej to mamy polowanie na czarownice ps. jeśli chodzi o gwałt na mnie nie liczcie nawet patykiem go nie tknę :)
M._Krzywak Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam lustro, po prostu biorą chłopaki swoje pensje za wymyślanie różnych dziwnych rzeczy. Ja tam się cieszę, że akurat w tej pięciolatce nie muszę dorastac. A kiedyś sobie można było piwko pic na ławeczce...
Górówka Meduza Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tutaj Michale się nie mogę się zgodzić chodziło mi o to że dużo ludzi ma takie poglądy jakie reprezntują panowie Giertych i spółka a to tak owszem :)
Olesia Apropos Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że niby co? że niby wszyscy? poczułam się obrażona
Górówka Meduza Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli ta wypowiedzią zrobiłam ci przykrość to przepraszam nie miałam takiego zamiaru pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tutaj Michale się nie mogę się zgodzić chodziło mi o to że dużo ludzi ma takie poglądy jakie reprezntują panowie Giertych i spółka a to tak owszem :) Ja mam inną teorie - po prostu było 10 lat w miare spokojnie i wydawało się, że to, co zostało wywalczone - nie powróci. A jednak wraca, tylko ze zmienionym kolorem. Co nie znaczy, że zapuści korzenie.
Górówka Meduza Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tego się trzymajmy :)
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Może zgwałćmy andrea lepperra?? On taki opalony, na lato będzie w sam raz...
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Endrju był bokserem. zapewne obroni się i zgwałci nas.
Olesia Apropos Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja świadomość obywatelska na to mi nie pozwala są przecież jakie granice
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja świadomość obywatelska na to mi nie pozwala trudno
Rekomendowane odpowiedzi