Aleksander Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sztuki nowoczesne są mi niewspółczesne Twarzą bez wyrazu nie rozumiem ich przekazu Stojąc przed dziełem czuję się złodziejem Potęgi im należnej, lecz dla mnie nie dostępnej Znaczenie ukryte przed resztą swiata zakryte Zestawienia bezsensowne a jednak szacowne Pojęciu się wymykają i talentem nazywają
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie wiem Panie Aleksandrze - co takiego ważnego chciałeś przekazać nam - ok - powiedziałeś czego nie lubisz - wchodzac pierwszym wierszem do portalu - wiersz nijaki jest - czekam na następne - bo nie ma co komentować - niech Pan popatrzy jak inni to robią pozdrówko W_A_R
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz troche niedopracowany, rymy czasem nie pasuja do siebie i rytm tez jest troche zachwiany, moze nawet wiecej niz troche... o tyle o ile jestem w stanie zrozumiec sam wiersz, to nie mam pojecia jak sie tytul ma do tego... Terazniejszosc ma sie odnosic do tych sztuk wspolczesnych?? jesli tak, to tytul troche myli...
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dla mnie to troche dziwne w pierwszym wierszu pisac od razu "lubie""nielubie", zwlaszcza ze wiersz soba prawie nic nie reprezentuje.Widac ze pisany szybko i pewnie na kolanie, tresc podporzadkowana rymom..I gdyby jeszcze rytm sie zgadzal to chociaz dobrze by sie czytalo, a tu nic nie gra.. Ale prosze sie nie zniechecac..Zycze powodzenia przy dalszym tworzeniu
Rekomendowane odpowiedzi