Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 do czego tęskni serce paraliżuje ciało czyżby nie chciało więcej jedynie miłość doskonałą to jest za mało przecież i nie pasuje wcale w dzisiejszym świecie takie życzenie nieśmiałe albo to jest warunek by w całym stworzeniu widzieć w nadziei ratunek działając w milczeniu zobaczyć sens życia nowy sprzeczny z tym co nas otacza uwierzyć w możliwość odnowy ujrzeć w biednym wielkiego bogacza
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Brawo, Mario na budzącą sie do życia wiosnę zafundowałaś nam głębokie przemyślenia, sądzę że wątpliwości przeważą na korzyść nadzieji. Bardzo mi sie podoba.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz cieply, latwy w odbiorze i z pozytywnym przeslaniem.Jest cos w nim co mi sie podoba. Nadal jednak widze ze rytmem jestes troche na bakier..
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mario - troszkę zmoralizowałaś swój wiersz - nie ma tam Ciebie i trudno mi cokolwiek dodać prócz tego, że przeczytałem pozdrówko W_A_R
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki,ach ta nadzieja..... M+A
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyznam sie Dormo ze wiersz napisany jest przed paroma laty i na rytm wtedy nie zwracalam uwagi,chodzilo mi po prostu o to "pozytywne przeslanie" i z tego co napisalas wnioskuje ze udalo sie ((((; pozdr, M+A
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem jestem Adamie i to cala po uszy("!") szkoda ze nie dojrzales): hm.. zmoralizowalam? pozdr, M+A
Rekomendowane odpowiedzi