IN Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 między przeszłym a niedokonanym transpozycją łacińskich oznaczeń ciągów rozbieganych cyferek w alchemicznym interieur dojrzewa Tanatos
Niewierny Tomasz Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie rozumiem za wiele, ale sprawia wrażenie mądrego wiersza;) Pozdrawiam
IN Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyższa szkoła dyplomacji...;) muszę to sobie gdzieś zapisać Niewierny - widzę wielką przyszłość przed Tobą....:)))
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie rozumiem za wiele, ale sprawia wrażenie mądrego wiersza;) Pozdrawiam Podzielam zdanie przedmówcy. A szkoda, taki ładny poczatek... b ps. nie ma szans na skrócenie "WSZYSTKIEGO" do trzech wersików rozpiętych na słowie, cyfrze i mętnej-fizyce ;D
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie też szkoda... a zwłaszcza tego, że "wszystko" czasem można rozpiąć na jednym tylko wersie i dwóch cyfrach... bez szans na jakąkolwiek polemikę
jacek_sojan Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 "transpozycją łacińskich oznaczeń ciągów rozbieganych cyferek..." będę szukał tłumacza tej formuły, tylko nie wiem, jaki to język, bo nie chiński, ani bantu, ani ugro-fiński...chyba że to epitafium dla jakiego poety! o tak - tak jest zrozumiałe...ten Thanatos... J.S
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej nie warto szukać... chyba napisałam to z przekory, tak aby nie było zbyt czytelne mogłabym zdeletować... ale nie chcę...
adam sosna Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 może na styku dwu światów? łacińskiego - alfabetu arabskiego - cyfr śmierć-sen tak mi się
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 między przeszłym a niedokonanym dojrzewa Tanatos i tyle wystarczy
adam sosna Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 wiem moje wiersze przeważnie wyglądaja tak: pozdrawiam
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest przerażająco wymowne… a może by tak dla zmiany klimatu w ten deseń…? ;) /Leta/ miękką falą odpłynę w Snu otwarte ramiona tam dzień i noc na przemian jak czara napełniona na ust spragnionych konchy w sytości drżącej czeka do bram Szczęśliwych Lądów wierna wiedzie mnie rzeka też pozdrawiam :)))
adam sosna Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 nie chcę przerażać podany przykład dotyczy mnie czuję się dobrze dalej szukam
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....ja się boję tylko Czarnego Luda...;)
Ewa_Kos Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Dojrzewanie ma tak wiele znaczeń i skutków...Fajne:)))) Pozdrawiam serdecznie:)))
zak stanisława Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 miękką falą odpłynę w Snu otwarte ramiona tam dzień i noc na przemian jak czara napełniona na ust spragnionych konchy w sytości drżącej czeka do bram Szczęśliwych Lądów wierna wiedzie mnie rzeka * Inko, to kupuję, jest jasne i wszystko wiem, a w poprzednim odczytałam jak Niewierny- :):):) ale po co są słowniki zajrzę... ten Tanaten, to wolałabym żeby to była jakaś naleweczka....wtedy dojrzewanie jej byłoby .... ssmaczniutkie. słoneczka, u nas dzisiaj było.... do zmierzchu.,ES
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Esko - nalałam...;) Ewo - może dojrzeje... (to co nalałam) ;) a jak dojrzeje... to zapiję Tegotana ;)))
adam sosna Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 spojrzałem w lustro!!! białym!!!
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie to niepomiernie....;)))
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie też szkoda... a zwłaszcza tego, że "wszystko" czasem można rozpiąć na jednym tylko wersie i dwóch cyfrach... bez szans na jakąkolwiek polemikę tak, z "rachunkami" się nie dyskutuje ale trudno w tym wypadku mówić o "rozpięciu" - raczej o "zapięciu" pozostaje nam zawsze, dopóki, wolna wola i poczucie humoru ;) b
IN Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...jasne, że tak...:)))
Rekomendowane odpowiedzi