Remik Niewiadomoco Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Oczy jak krwawnik tego pana Nogi jakby z waty lecące wciąż w dół Twarz smętna smutna niewyspana Serce ciężkie jak z wódką stół Włosy rozczochrane tej pani przez wiatr Usta zamknięte spuchniete jak mózg A serce? Serce jej to jest żart A oczy? A w oczach jej zabijający żal Aż tchu brak Aż serca bicie staje Aż Pani się śmieję Aż Pan ją zaskoczy Aż Bóg tu zejdzie Aż mleko się wyleje Aż ja przyznam Aż ty usmiechniesz się
memento adsum Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 krwawnik wbrew nazwie nie jest czerwony - poza tym ta nazwa dla tej rośliny chyba już wyszła z użycia(?) technika kiepska, ale jak na początki(?) nie jest źle:) w sumie przesłanie jest ok:) pozdrawiam:) do następnego wiersza
Remik Niewiadomoco Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Tak to są poczatki ;) a krwawnik...hmm rzeczywiście nie jest czewony, a bo i taki nie musiał być...
Mr.Suicide Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 nie mogłem się powstrzymać i zajrzałem niepotrzebnie pozdrawiam
Remik Niewiadomoco Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 "Więcej do Ciebie nie będę zaglądać"- oż jaka niekonsekwencja w twych słowach... Masz nauczkę na przyszłość... No ale do trzech razy sztuka...Ehh ludzie..
Julia Valentine Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 końcówka koszmarna; początek tej wyliczanki można przeżyć, ale ostatnie wersy, jak dla mnie do wywalenia. jak na początki może być, widziałam gorsze (i to dużo gorsze). nie podoba mi się porównanie "spuchnięte jak mózg", ale to subiektywne odczucie. całość słaba. pozdrawiam serdecznie
Remik Niewiadomoco Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Dziekuję bardzo i również pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi