bona Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 wyraz twarzy i słowaw szacie lub bez człowiek i strzęp wersja wcześniejsza wyraz twarzy słowa człowiek i strzęp
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 dziś człek w dotyku nieludzki trochę metal w plastiku boć i w pończochę nylon a w głowie jakby po słowie z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w wyrazie twarzy zmarszczek szukamy kto się odważy tenże sprzedany za rys, wgłębienie calutkie mienie cieniem zanosi by w myśli człowiek brzmiało jak grosik rzucany w mowie po któej w strzępie reszta się pnie z ukłonikiem i pozdrówką MN
bona Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Sypiesz jak z rękawa:) A ja dalej nie wiem czy moje maleństwo kiepskie bardzo czy mniej?
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dzięki maleństwo Twemu moje powstają, dzięki i już nie pytaj, nie mów mi, że słów całe pęki spleść je, potrzebna agrawa kiedy tak sypią z rękawa z ukonikiem i pozdrówką MN
Oxyvia Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Ja bym to przerobiła na klasyczne haiku. Według mnie bardzo dobry temat dla tej formy literackiej.
bona Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Może jeszcze pomyślę Pozdrawiam :) i nie pytam
jacek_sojan Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 nie przekonują mnie takie składanki, bo to jest mówienie pół-gębkiem; za mało dostałem a czuję - że ode mnie się wymaga tu sporo; to niezbyt uczciwe; J.S
bona Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Nie jesteś wyjątkiem, wielu tak czuje, pozdrawiam :) wygląda na to że za mało
amandalea Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Mam wrażenie, że i na miniaturkę, to za mało...ale cóż zmęczona i grymaśna jestem dzisiaj... Pozdrawiam. Lidia
Rekomendowane odpowiedzi