Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hm. mnie to chyba jednak proszę wziąć w wielki znak zapytania [o ile to możliwe;)]
problem w tym, że lipiec jest dość zakręconym dla mnie miesiącem w tym roku. nie wiem jak to będzie - studia i te głupoty, boję się niemiłosiernie i do 28.07 umrę trzy razy ;p ale tak poważnie - bardzo chciałabym przyjechać, ale potwierdzić nic nie mogę. wszystko zależy od 'siły wyższej'. dlatego moją osobę chyba będzie można NIESTETY wykreślić. lepiej się mile zaskoczyć niż bardzo rozczarować.

pozdrawiam
kal.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tam jest drożej chyba. A w mojej sytuacji liczy się każdy grosz :)
Od Kresowiaka w Perlle słychać szept piwa.

:)

Nie wiem czy moge tam zarezerwować, bo będę zaburzać błogi spokój i prywatnosć Pana Bezeta :)))
Opublikowano

Nie wiem czy moge tam zarezerwować, bo będę zaburzać błogi spokój i prywatnosć Pana Bezeta :)))

Dormo, prywatność Pana Bezeta, o ile się dobrze orientuję, jest bardzo pojemna, a twoja bliskość może tylko wzmóc jego błogość, jeśli zaś idzie o spokój to zapewne wszyscy jedziemy tam po to by go mieć, więc nikt nikomu nie będzie niczego zaburzał

Opublikowano

Pani Dormo ;P

a co masz tu na myśli? może się jakoś dogadamy - hę? ;D
np. ja myję zęby od razu z rana (po siusianiu), więc potem łazienka stoi do dyspozycji ;P
Opublikowano

Pani Dormo ;P

a co masz tu na myśli? może się jakoś dogadamy - hę? ;D
np. ja myję zęby od razu z rana (po siusianiu), więc potem łazienka stoi do dyspozycji ;P

Ooo to dobrze.. :)

A golenie?