Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 było serce było serce raz szczęściem pijane pan policjant pan policjant je zdybał nad ranem pan rozumek, pan rozumek to znaczy się władza co to prawa, znaczy z prawa i lewa usadzał zamknął biedne zamknął cicho w za ciasnym areszcie potem poszedł po czym poszedł sam napić się wierzcie 15.03.2007. 1
Lady_Supay Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Aluś, przestawiłaś się an piosenki? ;) Śpiewnie u Ciebie. Słoneczka! :)
zak stanisława Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 jak mógł tak zostawic to bidne serducho samo w areszcie na sucho , ale tacy już są ci.... nieczuli policjanci miłego dnia Alicjo /ES
M._Krzywak Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Najfajniejsze w tym wierszu jest to, że sam się czyta. 1 strofa powtarza znane już motywy - jednak i to da się przeżyć :) Plusuje za tą niebywałą lekkość Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Kochani, to miało być o tym jak rozum ze sercem nie mogą sie dogadać. Ale wyszło chyba jeszcze jakieś inne szydełko. Pozdrawiam Was wszystkich i dziękuję :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Aż mnie wszystko swędzi, aby dopiswać dalszy ciąg, ale nie. To co napisałaś to jest wstęp do swarów pomiędzy sercem a rozumem. Można rozwinąć wspaniałą fabułę i zamknąć nieoczekiwanym morałem. pozdrawiam Jacek czarna rozpacz lament i płacz nie kachać tak pięknie chłodny rozum zimny rozum a czy serce pęknie?
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, też tak mam :) Jak mi kto pod pióro podejdzie, to nie ręczę za siebie. A wiesz, kiedyś juz coś pisałam na ten temat, zerknij proszę. Aaa, dziękuje i pozdrawiam Cię ślicznie :) Pogaduszki - Czemu wciąż ze mną walczysz, O co ten cały dramat? Napijmy się dziś na zgodę Nie chcę się upić sama. - Wytaczasz argumenty, Te z największego działa, Celujesz mi prosto w serce, A ja się zakochałam. - Ty rozum, masz tylko myśleć Ja czuję, więc na co liczysz? Jesteś ważniejszy czy co, Zamknę ciebie w piwnicy! Jak narty, bo idzie wiosna Ty lubisz na chłodno, zima… Ja chcę się rozgrzać miłością Z mrozu nie mogę wytrzymać! - Uspokój się moje serce Do głowy mi kładłaś łopatą, Jest we mnie to, co włożyłaś Teraz mnie karcić chcesz za to? - No nie, przyniosłam szklaneczki Wypij ze mną dziś whisky Bez lodu! Chcę teraz cię upić, Wtedy się zgodzisz ze wszystkim. - Czuję, że chcesz mnie wyłączyć …ale masz jeszcze sumienie Co zrobisz, gdy się obudzi Zatłuczesz je może kamieniem? Januszowi L. Wiśniewskiemu za „Samotność w sieci” 1
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ala dzisiaj drinkowo, jestem za.
pathe Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, też tak mam :) Jak mi kto pod pióro podejdzie, to nie ręczę za siebie. A wiesz, kiedyś juz coś pisałam na ten temat, zerknij proszę. Aaa, dziękuje i pozdrawiam Cię ślicznie :) Pogaduszki - Czemu wciąż ze mną walczysz, O co ten cały dramat? Napijmy się dziś na zgodę Nie chcę się upić sama. - Wytaczasz argumenty, Te z największego działa, Celujesz mi prosto w serce, A ja się zakochałam. - Ty rozum, masz tylko myśleć Ja czuję, więc na co liczysz? Jesteś ważniejszy czy co, Zamknę ciebie w piwnicy! Jak narty, bo idzie wiosna Ty lubisz na chłodno, zima… Ja chcę się rozgrzać miłością Z mrozu nie mogę wytrzymać! - Uspokój się moje serce Do głowy mi kładłaś łopatą, Jest we mnie to, co włożyłaś Teraz mnie karcić chcesz za to? - No nie, przyniosłam szklaneczki Wypij ze mną dziś whisky Bez lodu! Chcę teraz cię upić, Wtedy się zgodzisz ze wszystkim. - Czuję, że chcesz mnie wyłączyć …ale masz jeszcze sumienie Co zrobisz, gdy się obudzi Zatłuczesz je może kamieniem? Januszowi L. Wiśniewskiemu za „Samotność w sieci” fajne
Zofia Honey Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to? Szczęściem pijane, a alkomat zmierzył? Pozdrawiam z uśmiechem Z
Rekomendowane odpowiedzi